DOLAR 32,5381 % 0.14
EURO 35,0041 % -0.07
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,01
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,01
BITCOIN 64.618,85 0.334
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta Yeni Evlenen Çift Davul Zurnayla Fidan Dikti

Son Güncelleme :

14 Nisan 2016 - 9:34

/ kez okundu.
K.Maraş’ta Yeni Evlenen Çift Davul Zurnayla Fidan Dikti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde başlatılan “Her Yeni Bir Başlangıç, Her Fidan; Yeni Bir Hayattır” adlı proje kapsamında yeni evlenen çiftler Mutluluk Ormanı’na fidan dikiyor.

Türkoğlu Belediyesi’nin hayata geçirdiği proje ile gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla yeni evlenen çiftler için oluşturulan Mutluluk Ormanı’na dikilecek her fidan üzerine çiftlerin isimleri yazılacak. Çiftlerin en mutlu günlerinde diktikleri fidanlar doğacak çocuklarıyla büyüyecek, ağaç haline gelecek, dedeler torunlarına diktikleri fidanı gösterebilecek.

Fidanların evli çiftler tarafından toprakla buluşturulacağı proje kapsamında ilk olarak Ümit-Esra Araz çifti Mutluluk Ormanı’na iki fidanı davul zurna eşliğinde dikti. Etkinlikte konuşan Türkoğlu Belediye Başkan Osman Okumuş, sağlıklı şehirlerin sağlıklı ve mutlu insanlardan geçtiğini ifade ederek, “Bunun için sağlıklı, mutlu bir hayatın evresi olan her gencimizin hayali olan evlilikle beraber belediyemiz de güzel bir proje başlattı. Her evlenen çiftimize bu fidan kampanyası dolayısıyla bugün projemiz kapsamında ilk evlenecek olan değerli personelimiz Ümit Araz ve değerli eşi adına ormanlığımıza iki adet fidan diktik. İnşallah ilerde çocukları olduğunda da yine buraya bir fidan dikeceğiz. Çocuğun büyümesiyle fidanımız da burada büyüyecek, askere giderken buradaki büyüyen fidanlara gelip bakacak. Onun için bu projeye biz çok önem veriyoruz. Burada yetişen fidanlar inşallah mutluluğun uzun sürmesine, aynı yastıkta kocamalarına vesile olur” dedi.

Damat Ümit Araz ise, ilçede ilk defa böyle bir proje uygulandığını belirterek, “Bu projeye da biz dahil olduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.