DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,64 % 0,00
ÇEYREK A. 3.723,94 % 0,00
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta Silahlı Saldırı

Son Güncelleme :

18 Nisan 2015 - 9:24

/ kez okundu.
K.Maraş’ta Silahlı Saldırı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, seyir halindeki bir otomobile kurşun yağdırdı. Olayda ilk belirlemelere göre 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

saldırı
Edinilen bilgiye göre olay, Pınarbaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Pınarbaşı Caddesi’nden şehir merkezine doğru seyir halinde bulunan 46 E 7816 plakalı otomobili kurşun yağmuruna tutarak olay yerinden kaçtı. Araç içerisinde bulunan 1’i kadın 4 kişi kurşunların hedefi haline geldi. Olayda Behzat E. (28), Hüseyin E. (33), Mehmet E. (56) ve Elif E. (54) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne ve Özel Yaşam Hastanesi’ne sevk edildi. Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 28 yaşındaki Behzat E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Kahramanmaraş’a sevk edildiği öğrenildi. Diğer yaralıların ise tedavilerine Elbistan’da devam ediliyor.
Öte yandan silahlı saldırı sonucunda araçta çok sayıda kurşun izi görülürken mermilerin çevredeki apartmanlara da isabet etti. Olay sonrası Pınarbaşı Caddesi çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri, ifadeler doğrultusunda saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahıslarla kaçtıkları otomobili tespit etmek için çalışma başlattı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.