DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta Şehit ve Gazi Çocuklarına Ücretsiz Ehliyet

Son Güncelleme :

01 Mart 2016 - 12:09

/ kez okundu.
K.Maraş’ta Şehit ve Gazi Çocuklarına Ücretsiz Ehliyet
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Özel Cesur Taner VIP  sürücü kursu, şehit, gazi çocuklarına ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ehliyet veriyor.

Özel Cesur Taner VIP Sürücü kursu yetkilisi Mustafa Kır, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Sürücü kursu olarak, gazi ve şehitlerimizin birinci derece yakınlarının ücretsiz kontenjandan faydalandırılarak, sürücü belgesi sahibi olmalarına imkan sağlamaktayız” dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı sürecin herkesi üzdüğünü dile getiren Kır, “Görevi esnasında olumsuzluklarla karşılaşmış, şehit olmuş ya da herhangi bir kaza geçirmişTürk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet mensubu görevlilerimizden şehit olan yakınlarının acısına bir nebze de olsa destek olmak adına şehit ve gazi çocuklarına ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ehliyet verme düşüncesi içerisine girdik. Gazi ve şehitlerimiz için ne yapsak onların hakkını ödememiz mümkün değildir. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi gücünün yettiğince yerine getirmesi gerektiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.