DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta MHP’li Yöneticiler İstifa Etti

Son Güncelleme :

19 Kasım 2015 - 14:49

/ kez okundu.
K.Maraş’ta MHP’li Yöneticiler İstifa Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Turan Çelebi, İlçe Sekreteri Ömer Lütfü Kısakürek, Yönetim Kurulu Üyeleri Necip Yavuz, Merdan Paktur,Yemliha Aslan ile Kalip Doğan, 1 Kasım seçimlerinde alınan başarısızlık ve yaşanan fikir ayrılığı nedeniyle partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Düzenlediği basın toplantısında istifa kararlarını açıklayan Çelebi, “Hepimizin malumu 5 ay içerisinde iki seçim yaşadık. 7 Haziran seçimlerinde MHP olarak Kahramanmaraş’ta 116 bine yakın oy olarak iki milletvekili çıkardık. Görevimizi yapmamızın huzuru içerisinde yıllardır bir vekil çıkarmaya abone olan MHP’nin teşkilat üyeleri olarak aldığımız oy ve iki vekil mutluluğunu maalesef yaşayamadık. 7 Haziran’da seçilen milletvekilinin bu süreçte yaptığı hatalarla birlikte son olarak da, ‘Bize oy vermeyenlere hakkımı helal etmiyorum, sadece verenlere teşekkür ediyorum’ açıklaması maalesef halkımızda ve seçmenimizde büyük bir infiale ve tepkiye neden olmuştur. Koalisyon hükümetinin kurulamaması sonucunda alınan erken seçim kararıyla Türkiyemiz yeniden bir seçim sathına girmiştir. 1 Kasım seçimlerinin de nasıl sonuçlandığı hepimizin malumudur” dedi.

Çelebi, alınan başarısızlığın sebebi kendileri olmasa dahi hiçbir siyasi kaygı taşımadan ve hiçbir beklenti içerisinde olmadan 11 Kasım tarihi itibariyle ilçe başkanlığına istifa dilekçelerini sunduklarını kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.