DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta MHP’den AK Parti’ye Katılım

Son Güncelleme :

23 Ekim 2015 - 8:56

/ kez okundu.
K.Maraş’ta MHP’den AK Parti’ye Katılım
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde 5 belediye meclis üyesinin yanı sıra bazı tanınmış aileler ve muhtarlar, MHP’den AK Parti’ye katıldı. Katılanlara rozetlerini AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal taktı.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Yemeği’nde belediye meclis üyelerinden Kazım Orçan, Halil Oğul, Abdurrezzak Yakar, Fevzi Çomruk ve Ali EkberKarakozak ile Türkoğlu’nun tanınmış ailelerinden iş adamı Veli Çakmak, eski belediye başkanı adayı Abdullah Orçan, Beyoğlu Mahalle Muhtarı Halil Orçan, Akçalı Mahallesi Muhtarı Halil Kozanoğlu, Kılılı Mahallesi Muhtarı Ali Bozdağ, Faruk Orçan, Ali Çomruk, Nurettin Sönmel, Mehmet Durna, Ramazan Deniz ve Hacı Sarı AK Parti’ye katıldı. Katılanlara rozetlerini takan AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, “1 Kasım, Türkiye’nin geleceğini seçeceğimiz gün, çocuklarımızın geleceğini belirleyeceğimiz gün. 1 Kasım’da eseri olanları mı seçeceğiz yoksa kendilerinden başka bir derdi olmayanların yalanları ile dolanları ile kafamız karışıp başka seçimler mi yapacağız buna çok dikkat etmemiz gerek. İnşallah Türkiye’nin yolu açıktır, yolumuz hayrolsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aramıza yeni katılan kardeşlerimize de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ise, hep beraber geleceğe yürüyeceklerini ifade ederek, “Bu hareket bir millet hareketidir. 1 Kasım’da hep beraber omuz omuza daha güçlü yürüyeceğiz. Bugün aramızda çok değerli kardeşlerimiz var. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır diyerek bu yürüyüşe katılan Türkoğlu’muzun saygın insanları hepiniz hoş geldiniz aramıza” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da, Türkoğlu’nun tarihi günlerden birini yaşadığını ifade ederek, “En zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak Türkoğlu’muza hizmet yolunda yatırım yolunda bizlerin yanında yer almaya gelen değerli ailelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.