DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’ta Kısa Filmler Bağış İçin Yarışacak

Son Güncelleme :

22 Eylül 2016 - 13:18

/ kez okundu.
K.Maraş’ta Kısa Filmler Bağış İçin Yarışacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türk Kızılayı ve Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) işbirliğiyle düzenlenen ve bağış yapmanın önemine işaret edilen “Hayat kısa, paylaşmaya değer” konulu kısa film festivali Kahramanmaraş’ta yapılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 14 Ekim’de başlayacak festival kapsamında, “Hayat kısa, paylaşmaya değer” temalı yarışmada dereceye girenlere ödül verilecek.

GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan yaptığı açıklamada, bu yıl Türk Kızılayı ile ikincisini düzenledikleri Kızılay Kısa Film Festivali vasıtasıyla gençleri kısa film yapmaya özendirmeyi ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı istediklerini söyledi.

Okudan, “Gençlerimiz, kültürel değerlerine ve çevreye karşı duyarlı hikayeleri yansıtırken, onların sanatsal etkinliklerde bulunma zamanlarının da artmasına katkıda bulunacağız.Kızılay ile ortak paydamız gençler arasında birlikte üretme, bilginin çeşitlenmesi, kurgu, düşünsel gelişim gibi birçok alanda gençlerimize sanatsal katkılar sağlamak istiyoruz.” dedi.

Vatandaşların bağışlarıyla milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşıldığını anlatan Okudan, bağış yapma konusunda sosyal sorumluluk bilincinin aşılanmasını da amaçladıklarını vurguladı.

Okudan, bu çalışmanın, vatandaşları bağış yapma konusunda bilgilendirici ve özendirici bir çalışma olacağına işaret etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.