DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş’lı Şehidin 6 Aylık Hamile Eşi de Yaralanmış

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2016 - 10:39

/ kez okundu.
K.Maraş’lı Şehidin 6 Aylık Hamile Eşi de Yaralanmış
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Mardin’in Derik İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz’ün şehadet haberiKahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’ndeki ailesine iletildi.

6 AYLIK HAMİLE EŞİ DE SALDIRIDA YARALANMIŞ

Yakınları acı haberle yıkılırken, şehit uzman çavuşun 6 aylık hamile eşinin de gece yapılan saldırıda yaralandığı ortaya çıktı.

ŞEHİT ATEŞİ KAHRAMANMARAŞ’A DÜŞTÜ

 3

Uzman çavuş Numan Öksüz’ün şehit olduğu haberi bu sabah Kahramanmaraş’ın Andırınİlçesi’nde yaşayan ailesine ulaştırıldı. 3 kız ve 1 erkek kardeşi bulunan Şehit uzman çavuşun babası Halil ve annesi Bedriye Öksüz, Tufanpaşa Mahallesi’ndeki eve gelenAndırın Kaymakam Vekili Seza Özbey, Belediye Başkanı Baki Tezcan ve askeri yetkililerin verdiği acı haberle yıkıldı.

Gözyaşı dökerek, sinir krizi geçiren şehit uzman çavuşun yakınlarına sağlık ekipleri müdahale ederken, Öksüz ailesinin evine de Türk bayrakları asıldı.

Acı haberi duyanlar da Öksüz ailesine taziye dileklerini iletmeye başladı. Şehit uzman çavuşun cenazesini öğleden sonra kente getirilecek ve ikindi vakti törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

FACEBOOK’TA DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Jandarma Uzman Çavuş Numan Öksüz’ün Facebook hesabında şehit düşen silah arkadaşlarının fotoğraflarını paylaştığı görüldü. Şehidin Türk bayraklı ve Atatürk’lü mesajları da dikkat çekti.

1

2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.