DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.MARAŞ’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Son Güncelleme :

06 Aralık 2015 - 14:25

/ kez okundu.
K.MARAŞ’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Katırlı’nın acı haberi Kahramanmaraş’taki baba ocağına ulaştı.

24 yaşındaki Mustafa Katırlı’nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcıkilçesinde yaşayan ailesini yasa boğdu. Diyarbakır’da teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde şehit olan Özel Harekat Polisi Mustafa Katırcı’nın ailesi acı haberi, Mersin’de ikamet eden yakınlarının düğününde öğrendi. Şehit haberini alan Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe’nin, Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi’ndeki evi dev Türk bayraklarıyla süslendi.

Şehit polisin şeker ve kalp hastası olan babası Ali ve annesi Muhterem Katırcı’ya, evinin önünde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ambulans hazır bekletildi.

3 gün önce ailesini ziyaret eden ve arkadaşlarıyla bir araya gelen şehit Polis Mustafa Katırcı’nın, Diyarbakır’da 5 yıl görev süresini doldurmasına rağmen tayin istemediği öğrenildi.

İkisi kız 4 çocuklu ailenin ortancası olan Mustafa Katırcı’nın, Diyarbakır’da düzenlenecek resmi törenin ardından, yarın Pazarcık’ta toprağa verileceği öğrenildi.

sehit-polisin-baba-ocagina-aci-haber-ulasti-7942972_x_o

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.