DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.088.234 1.787
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.maraş’a Ankara’daki Patlamadan 2. Kötü Haber

Son Güncelleme :

18 Şubat 2016 - 17:02

/ kez okundu.
K.maraş’a Ankara’daki Patlamadan 2. Kötü Haber
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden Fatma Berna Atmaca’nın(Erdem) Afşinli olduğu öğrenildi.

nkara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlerden Fatma Berna Atmaca’nın(Erdem) Afşinli olduğu öğrenildi. 28 kişi yaşamını yitirdiği ve 61 kişi yaralandığı terör saldırısında yaşamını yitiren Fatma Berna Atmaca’nın(24), Afşin’e bağlı Alemdar Mahallesi’nden Merhum Galerici İsmail Erdem’in kızı olduğu öğrenildi. Saldırıda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı içindeki Etibank Şubesinde memur olarak çalışan Fatma Berna Atmaca da yaşamını yitirdi. Atmaca’nın 3 ay önce evlendiği öğrenildi. Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı bahçesinde 26 yaşındaki Atmaca’nın cenazesini almak için bekleyen akrabası Mustafa Atmaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 aylık bir ailenin terör kurbanı olduğunu söyledi. Berna Atmaca’nın yeğeniyle evlendiğini ifade eden Mustafa Atmaca, “Yaklaşık 3 ay önce dünya evine girmişlerdi. Kendisi Deniz Kuvvetleri Komutanlığının içerisindeki bir banka şubesinde memur olarak çalışıyordu. Önceden İstanbul’da yaşıyorlardı ve tayini buraya çıkınca 1,5 ay önce Ankara’ya taşındılar” dedi. Servisle evine gitmeye çalıştığı sırada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden gelinlerinin, yeğeniyle birbirlerini severek evlendiklerini belirten Mustafa Atmaca, “Kahramanmaraş’tan gelen annesinden kan örneği aldılar. Şu an bekliyoruz. Ecel buraya çekmiş” ifadeleriyle yaşadıkları acıyı anlattı. Güçlükle ayakta duran Berna Atmaca’nın kayınvalidesi Hatice Atmaca ise oğlu Serkan Atmaca ile yeni evlendiğini ifade ederek, “Kelimelerin bittiği yerdeyim, diyecek hiçbir şey bulamıyorum” diye konuştu. Anne Atmaca’yı yakınları teselli etti.

KAYNAK: Yeşil Afşin Haber Merkezi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.