DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.MARAŞ’A ACI HABER

Son Güncelleme :

19 Şubat 2016 - 15:50

/ kez okundu.
K.MARAŞ’A ACI HABER
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Hareket Polisi Ömer Sayıl’ın (23) acı haberi Kahramanmaraş’taki ailesine ulaştı.

Kilis’ten geçici görevle Diyarbakır’ın Sur ilçesine giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ömer Sayıl’ın, bir hafta önce ailesini ziyaret ettiğini öğrenildi.

Sayıl’ın şehadet haberi Afi İnan Mahallesi’nde ikamet eden babası Abdullah ve annesi Songül Sayıl’a Onikişubat Kaykamamı Mustafa Anteplioğlu, Onikişubat Belediye BaşkanıHanefi Mahçiçek tarafından verildi.

Oğullarının şehadet haberi ile fenalaşan aileye olay yerinde hazır bekletilen 112 acil servisekiplerince müdahale edildi. Acı haberin ailesine bildirilmesiyle Ömer Sayıl’ın baba ocağı Türk bayraklarıyla süslendi.

Şahadet haberin ardından Sayıl’ın Kilis’te ikamet eden eşi, biri 3 diğer iki aylık olan kızları ve aile fertleri baba ocağına getirildi.

Özel Harekat Polisi Şehit Ömer Sayıl’ın cenazesinin yarın düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.