DOLAR 32,5880 % 0.1
EURO 35,0520 % 0.46
GRAM ALTIN 2.429,98 % 0,28
ÇEYREK A. 3.973,01 % 0,28
BITCOIN 63.884,00 -4.223
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.MARAŞ YOLLARINA 400 YENI YÖN LEVHASI

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2016 - 8:08

/ kez okundu.
K.MARAŞ YOLLARINA 400 YENI YÖN LEVHASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından özellikle araç sürücüleri başta olmak üzere vatandaşların gidecekleri yerlerin daha belirgin şekilde ortaya konulması amacıyla yön levhalarının yenilenmesi çalışmalarına başlandı.
Şehir içi cadde, bulvar, kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet merkezlerinin bulunduğu alanların, daha kolay şekilde bulunmasına da önemli katkılar sağlayacak yeni yön levhalarının yenilenmesi çalışmaları, şehir merkezinin ana ulaşım yol güzergâhlarında gerçekleştiriliyor.
Şehir merkezindeki eskimiş ve yıpranmış levhaların değiştirildiğini, şehir içinde de ihtiyaç duyulan yerlere yeni levhalar yerleştirildiğini ifade eden Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş: “Şehir merkezindeki çok yönlü levhalarımızı da tıpkı ana arterlerde olduğu gibi daha modernize levhalarla yenilemeye devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından, ihtiyaç duyulan yerleri tespit edilen yerlere monte edilen levhalara ilişkin açıklamada bulunan Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Deliktaş: “Şehir içerisindeki resmi kurumları gösteren yer ve yön tabelalarının yenilenmesine ihtiyaç duyulmuştur. Özellikle ilimizi ziyarete gelen veya resmi bir kurumda işi olan vatandaşlarımızın resmi kurumları kolaylıkla bulabilmesi için, bu çalışmalara başladık. Şehir genelinde resmi kurumları gösteren yer ve yön tabelalarının muhtelif yollara ve kavşaklara yerleştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.