DOLAR 32,5193 % -0.09
EURO 34,7858 % -0.25
GRAM ALTIN 2.423,23 % -0,28
ÇEYREK A. 3.961,98 % -0,28
BITCOIN 66.531,75 0.494
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

K.Maraş Şehidini Uğurladı

Son Güncelleme :

13 Ağustos 2016 - 12:38

/ kez okundu.
K.Maraş Şehidini Uğurladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MARDİN’in Nusaybin İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin otomatik silahlarla ateş açması sonucu şehit olan 32 yaşındaki polis memuru Durmuş Polat, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

1

Şehit polis memuru Polat için memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi Kabaağaç Mahallesi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılınç, Uğur Dilipak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, şehidin babası Menderes, annesi Rahime, eşi Vahide Polat, kardeşleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.2

Şehit polis memuru Polat için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Muhammet Gevher’in kıldırdığı cenaze namazı sırasında şehidin babası Menderes Polat’ı, Vali Özkan ve yakınları teselli etti. Şehidin kardeşi Uğur Polat ise gözyaşları dökerek ağıt yaktı. Gözyaşlarına boğulan şehidin yeğeni 12 yaşındaki Mehmet Erdoğan ise tören sonunda dayısının Türk bayrağına sarılı tabutunun altına girdi.
Şehit polis memuru Polat, cenaze namazının ardından Kabaağaç Mahallesi aile mezarlığında torağa verildi.

3 4 5

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.