DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Izgaraların Bakım ve Temizliği Yapılıyor

Son Güncelleme :

07 Şubat 2021 - 12:52

/ kez okundu.
Izgaraların Bakım ve Temizliği Yapılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde sokak kısıtlamasını fırsata çevirerek ızgaraların bakım ve temizliğini yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi caddelerdeki ızgaraların bakım ve temizliğini yaptı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, pandemi sürecinden dolayı sokak kısıtlamasını fırsata çevirerek caddelerdeki ızgaraların bakım ve temizliğini gerçekleştirdi.

Temiz Bir Kahramanmaraş İçin

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada: “Yağışlardan dolayı caddelerde bulunan ve zarar gören ızgaraların bakım ve temizliğini yapıyoruz. Hafta içi yaşanan yoğunluktan dolayı ızgaraların bakım ve temizliğini sokak kısıtlamasının olduğu günlerde yaparak vatandaşlarımızın olası bir sorun yaşamamaları için ve daha temiz bir Kahramanmaraş için çalışıyoruz” denildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.