DOLAR 32,4910 % -0.18
EURO 34,9520 % 0.32
GRAM ALTIN 2.436,80 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,17 % 0,56
BITCOIN 64.603,73 -0.251
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İZCİLERDEN ONİKİŞUBAT KAYMAKAMINA ZİYARET

Son Güncelleme :

15 Haziran 2016 - 10:17

/ kez okundu.
İZCİLERDEN ONİKİŞUBAT KAYMAKAMINA ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Derneğinden lider ve  izciler Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

 

Lider Gençlik Spor ve İzcilik Derneği Başkanı Ahmet Özkul, izci liderleri Muhittin Pişkin, Mahmut Özdemir ve izcilerle beraber Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu’nu makamında ziyaret ederek Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Kaymakam  Mustafa Anteplioğlu, küçük izcilerle bir süre sohbet ederek, İzcilerden Nisan ayında  yaptıkları Çanakkale Milli Bilinç Kampı ile ilgili  hatıralarını dinledi.

Kaymakam Anteplioğlu;  geleceğimizin gençlerinin izcilik çalışmaları bünyesinde milli ve manevi duygularla yetişmelerinin, zor doğa şartlarında hayatlarını idame ettirme alışkanlığı kazanmalarının takdir edilecek bir durum olduğunu, bundan dolayı da izcileri tebrik ettiğini belirtti.

Dernek Başkanı Özkul, Kaymakam Anteplioğlu’na kabullerinden dolayı teşekkür ederek, dernek olarak; çocuk ve  gençlerimizin, milli ve manevi olarak donanımlı, ruhen zinde, bedenen  sağlıklı  bireyler olarak yetişmeleri amacıyla izcilik çalışmaları, bilek güreşi, okçuluk, sanatsal faaliyetler, il içinde ve il dışında çeşitli kamplar, kültürel geziler,    kitap okuma yarışmaları ve yaz okulu çalışmaları gibi faaliyetler yürüttüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından izciler Kaymakam Anteplioğlu’na, Çanakkale kampının anısına Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından hazırlanan ve üzerinde “Dedeciğim Ben Geldim” yazılı yelek ve Çanakkale Savaşlarında askerlerin giydiği “Enveriye Kabalağı” ve “Çanakkale Geçilmez” yazılı  tabloyu  hediye ettiler.

Kaymakam Anteplioğlu, izcilere birer hediye paketi vererek, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Derneği Başkan ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.