DOLAR 32,5565 % 0.19
EURO 34,9526 % -0.13
GRAM ALTIN 2.445,56 % 0,38
ÇEYREK A. 3.998,48 % 0,38
BITCOIN 64.086,35 -0.214
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İYİLİK AĞACI DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

Son Güncelleme :

16 Mart 2016 - 9:05

/ kez okundu.
İYİLİK AĞACI DERNEĞİ’NDEN ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İlimizde yetim çocukların eğitimi ile ilgili faaliyet gösteren İyilik Ağacı Derneği himayesindeki 11-12 yaş grubu öğrencileriyle çocuklarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Çocuklarımızı ve beraberinde gelen dernek Yöneticilerini Makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Çocukların sorunlarını ve isteklerini dinledi. İl Müdürü Kabakcı Çocuklara spor malzemesi hediye edip her biri için yeteneğine göre bir spor branşına yönlendirilmesi yönünde tavsiyelerde bulundu ve bu konuda ellerinden gelen desteği sağlayacağını ifade etti.  Çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu Ziyaretin akabinde Dernek Başkanı Veli Korkmaz ve Çocuklar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Karadutlu nezaretinde 12 Şubat Spor Kompleksi İçerisinde yer alan Tesislerimiz gezerek. Tesislerde yapılan spor branşları hakkında bilgi aldılar. İyilik Ağacı Derneğinin çocuklarının özellikle 12 Şubat Kapalı Yüzme havuzundan çok etkilendikleri görüldü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.