DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İYİ Parti’ye Geçmek İçin Partilerinden İstifa Ettiler

Son Güncelleme :

17 Kasım 2017 - 10:54

/ kez okundu.
İYİ Parti’ye Geçmek İçin Partilerinden İstifa Ettiler
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Adliyesinde toplanan yaklaşık iki yüz kişi, İyi Parti’ye üye olmak için üye oldukları siyasi partilerden istifa etmek üzere İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na istifa dilekçelerini verdiler.

Dilekçelerin verilmesinin ardından İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Opr. Dr. Faruk Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamasında, henüz yeni kurulmasına rağmen İYİ Partiye büyük bir teveccühün olduğunu, Türkiye’nin umudunun İYİ Parti olduğunu söyledi.

Kurucu İl Başkanı olarak atanan Dr. Atlı, atanmasının hemen ardından Parti İl binasını tuttuklarını ve teşkilatlandırma çalışmalarını sürdüklerini ifade ederek şunları söyledi: “Bu çalışmalarımız devam ederken bize gelen arkadaşlarımız vardı. “İyi Parti’ye nasıl üye olabiliriz” diye soruyorlardı. Biz de gelen bu yoğun talep üzerine, öncelikle daha önce üye oldukları siyasi partiden istifa etmeleri gerektiğini söyledik. Bu konuda yardımcı olmamızı istediler, bugün burada toplanma kararı aldık ve partimize üye olmak üzere istifa dilekçelerini sundular.

Daha sonra il binamız faaliyete geçip, teşkilat çalışmalarımız tamamlandığında, matbu evraklarımız hazır olduğunda arkadaşlarımızın partimize üyeliklerini alacağız. Arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.”

İYİ Partinin, kötülüklerle, kavgayla anılan bir parti olmayacağını, iyilikler ve güzelliklerle dolu bir siyasi parti olduğunu belirten Dr. Atlı: “Bu nedenle zaten Partimizin adı İYİ Parti. Hiçbir kurum ve partiyle kavgamız yok, olmayacak da. Biz vatanımıza ve milletimize iyi şeyler yapmak, hizmet etmek üzere bu yola çıktık” dedi.

HİÇ KİMSEDEN GÖMLEĞİNİ ÇIKMASINI İSTEMİYORUZ,

YETER Kİ ÜZERİNE BİR İYİ PARTİ CEKETİNİ GİYSİN

İl yönetiminin büyük oranda hazır olduğu bilgisini de veren Dr. Atlı, bu konuda çok titiz davrandıklarına dikkat çekerek: “Partimize zarar vermeyecek, memleketimize sıkıntı çıkarmayacak, insanları kucaklayabilen, geçmişinde şaibeler olmayan kişileri seçmeye çalışıyoruz.

Önümüzdeki hafta sonuna kadar da il ve ilçe teşkilatlarımız tamamlanmış olacak. Bu arkadaşlarımız içerisinde diğer siyasi partilerde çalışmış insanlarımız olduğu gibi bu güne kadar hiç bir siyasi partiyle bu güne kadar bağı olmayan arkadaşlarımız da var.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de ifade ettiği gibi; biz hiç kimsenin kendi gömleğini çıkarmasını beklemiyoruz, öyle bir talebiz yok, yeter ki üzerine bir İYİ Parti ceketi giysin. Herkesin kendisini olduğu gibi ifade edebileceği bir platform sağlamaya çalışıyoruz. Ortak paydamız, ülkemiz.

Şimdiye kadar beklentilerimizin üzerinde bir teveccühle karşılaştık. Yerimizi soruyorlar. Şimdilik benim ofisimde toplanıyoruz. Birkaç gün içerisinde İl Binamız faaliyete geçecek, orada bir araya geleceğiz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.