DOLAR 32,5024 % 0.27
EURO 34,5868 % 0.24
GRAM ALTIN 2.476,81 % -0,26
ÇEYREK A. 4.049,58 % -0,26
BITCOIN 2.061.201 -6.966
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İYİ PARTİ’Lİ KAMALAK DEPREMZEDE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

07 Nisan 2023 - 13:41

/ kez okundu.
İYİ PARTİ’Lİ KAMALAK DEPREMZEDE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

14 Mayıs Seçimlerine sayılı günler kala aday adaylarıda çalışmalarını hızlandırdı.

Bu kapsamda İyi Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. Furkan Kamalak Elbistan, Afşin, Göksun, Ekinözü, Andırın, teşkilatlarını ve bölgedeki depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Her gittiği yerde büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Furkan Kamalak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ” Aziz ve kıymetli hemşerilerimiz değerli parti teşkilatlarımız bizleri bağrına bastılar. Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışmak emirlerinde olmak en büyük vazifemizdir. Partili partisiz tüm hemşerilerimin emrindeyim. Bu sevgi ve ilgiyi karşılıksız bırakmamız mümkün değil hep birlikte el ele vererek başta deprem olmak üzere tüm zorluklarının üstesinden geleceğiz. Tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.