DOLAR 32,5381 % 0.14
EURO 35,0041 % -0.07
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,01
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,01
BITCOIN 64.618,85 0.334
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İYİ PARTİ ELBİSTAN TEŞKİLATI PARÇALANDI

Son Güncelleme :

10 Nisan 2023 - 20:16

/ kez okundu.
İYİ PARTİ ELBİSTAN TEŞKİLATI PARÇALANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta siyaset fokur, fokur kaynıyor

Kuzey ilçelerden Elbistanlı İyi Partililer İl kongrelerinde Elbistan İlçe Teşkilatının desteğini almak için, Elbistan’a 2 sıra adaylığı sözü verilerek kandırıldıklarını iddia ettiler.

İYİ PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL YÖNETİMİMİZ, BİZİ KANDIRDI

Kongreler sonrasında aday adaylığı başvuruları başladı ve Elbistan’da çok sevilen Abdullah Paksoy’un son anda başvuruda bulunduğunu söylediler.

İddiaya göre Elbistan İlçe Teşkilatı da Abdullah Paksoy‘ un adaylığını destekliyordu. Gelinen noktada 1. sıra Ahmet Çabukel getirildi, 2. Sıra Neslihan Kocanergiz getirildi, bu sıralamayı gören Elbistan teşkilatı, Eski ilçe Başkanı ve Kuzey İlçelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Gül sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirdi ve açık açık çalışmayacağını yazılı olarak paylaştı.

Hemen arkasından yeni göreve getirilen İlçe Başkanı Mesut KURTTEPE de bu saatten sonra kim çalışırsa çalışsın, bana eyvallahı olmayan genel merkeze benim hiç eyvallahım olmaz benim 1 oyum var onu kullanırım diyerek, listeye tepkisini net olarak gösterdi.

İyi partide ciddi anlamda istifalar gelmeye başladı.

Mevcut yapının adaylığı üyeler arasında kabul görmedi. Ve aday adaylarının sahada zayıf kalma ihtimali düşünülerek tabanda ciddi anlamda huzursuzluğa neden oldu.

Ayrıca Adayların birçoğunun yönetimdeki kişilerden oluşması İyi Partililerin tepkisini çekti.

Elbistanlı birçok seçmen Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak 14 Mayıs’ta gereken yapılacak dediler.

İyi Parti Kurucu İl Başkanı Faruk Atlı, Mustafa Bastırmacı, Muhammet Furkan Kamalak, 5.000 Kişiyle İyi Partiye Katılan Bahtiyar Murat Aras ve daha adını sayamadığımız İyi Partinin çınarları nerde neden hiç biri listede yok bu liste kişiye özel hazırlanmış dediler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.