DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

IT UZMANLARI K.MARAŞ’TA BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

10 Haziran 2016 - 15:04

/ kez okundu.
IT UZMANLARI K.MARAŞ’TA BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

IBM’in Türkiye’de önde gelen çözüm ortaklarından olan Netova Teknoloji, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren IT uzmanları Kahramanmaraş Clarion Hotel’de bir araya geldi.

Bölge illerden gelen IT uzmanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda, gelişen teknolojiyle birlikte artan firma taleplerine karşın üretim ve bilişim kısmındaki eksiklikler le yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Daha sonra IT Uzmanlarıyla ile birlikte Baş konuş yaylasında moral etkinliği düzenlendi.

Gelişen teknoloji ile Dünya’ya daha farklı açılardan bakılacağını ve günlük ihtiyaçların yüksek oranda internet ortamlarına kaydığını belirten IT uzmanları, insanları Dünya’ya daha farklı pencereden bakmaya davet ediyor.

Halkın refah seviyesine bağlı olarak artan teknolojik ihtiyaçlar gün geçtikçe kendisini gösterirken IT uzmanlarının bu duruma uyum sağlamak için her geçen gün yeni etkinliklere imza atıyor.

IBM’nin Türkiye’deki önde gelen çözüm ortaklarından olan Netova Teknoloji toplantısında, Kahramanmaraş ve Gaziantep ile birçok bölgede faaliyet gösteren şirketlerin IT yöneticileri Kahramanmaraş’ın Baş Konuş yaylasında bir araya geldi.

Netova Teknoloji Şirket Müdürü Ergün Kalıç toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gelişen teknolojiler ve bu teknolojilerin şirketlerin yatırımlarına etkileri tartışıldı. Dünyada yeni geliştirilen, yazılım ve teknolojiler, internet dünyasındaki gelişmeler, son günlerde moda deyimi olan nesnelerin interneti (geleceğin teknolojik gelişmeleri) konusunda görüşleri paylaşıldı, fikir alış verişi yapıldı” dedi. Yapılan toplantının şirketler açısından da önem arzettiğini ifade eden Kalıç, üretim, pazarlama, satış teknik destek gibi konularda üs düzey bilgiye sahip, IT uzmanlarının yaşadıkları sorunları ve problemleri birlikte değerlendirme imkanı bulduklarını söyledi.

Özellikle devletin yeni uygulaması olan e-faturanın, en kısa zamanda tüm şirketlerin kapsamına gireceğini dile getiren Kalıç, ”Netova ailesi olarak bölgede hizmet veren tüm şirketlerin IT yöneticileri, bu sisteme geçişte yaşanan sıkıntıların aşıldığını ve bu konudaki yatırım planlama, teknik alt yapının hazır olduğunu ifade ediyor’’ diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.