DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.855 -1.769
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İSTİKLAL ÜNÜVERSİTESİ’NİN REKTÖR’Ü SAMİ ÖZGÜL OLDU

Son Güncelleme :

27 Aralık 2018 - 8:12

/ kez okundu.
İSTİKLAL ÜNÜVERSİTESİ’NİN REKTÖR’Ü SAMİ ÖZGÜL OLDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sami Özgül, Kahramanmaraş’a yeni kurulan İstiklal Üniversitesine rektör olarak atandı.

Geçtiğimiz aylarda hükümet, yeni üniversiteler kurulmasına ilişkin kanun tasarısını Meclis’e sunmuş ve tasarı kabul edilmişti. Tasarıya göre Kahramanmaraş’a İstiklal Üniversitesi adıyla yeni bir üniversite kazandırılmıştı. Kurulma aşamasında olan ve şehrin ikinci üniversitesi olacak Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi için kimin rektör olacağı ise merak konusu olurken, o sorunun cevabı netlik kazındı ve Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sami Özgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstiklal Üniversitesi rektörlük görevine atandı. Atama kararı resmi gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.