DOLAR 32,4231 % -0.22
EURO 34,8642 % -0.01
GRAM ALTIN 2.419,63 % -0,13
ÇEYREK A. 3.956,10 % -0,13
BITCOIN 58.066,00 -4.472
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İSTANBUL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ KAHRAMANMARAŞ’A BELEDİYE BAŞKANI’MI OLUYOR?

Son Güncelleme :

18 Eylül 2023 - 12:35

/ kez okundu.
İSTANBUL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ KAHRAMANMARAŞ’A BELEDİYE BAŞKANI’MI OLUYOR?
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
  • İSTANBUL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ KAHRAMANMARAŞ’A BELEDİYE BAŞKANI’MI OLUYOR?
  • İSTANBUL ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’MI OLUYOR?

Kulislerden alınan bilgilere göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner’in adı geçmeye başladı.

Yaklaşık 5 yıldır İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Hacı Mehmet Güner’in adı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanlığında geçmeye başladı. Kahramanmaraş halkının yakından tanıdığı adeta proje makinası olarak bilinen ve ortaya koyduğu mükemmel işlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında takdirini toplayan Güner’in Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanlığı için ismi geçenler arasında yer aldı.

Hacı Mehmet Güner’i Çamlıca Camii’nin Proje Koordinatörü olmakla birlikte; Kahramanmaraş’ta Yenişehir Çok-katlı Otoparkı, Şehirlerarası ve İlçe Terminali, Abdülhamidhan Camii, Saçaklızade Kütüphanesi, İtfaiye Binası, Binevler Sosyal Tesisleri, Rahmet Camii, Serintepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Belediye İlköğretim Okulu gibi birçok projeye imza attı.

Kahramanmaraş yerelinde 7’den 70’e birçok kişinin tanıdığı Hacı Mehmet Güner’yi gelin biraz daha yakından tanıyalım.
Hacı Mehmet Güner Kimdir?

Hacı Mehmet Güner, 1967 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Mimar unvanı ile mezun oldu.
1989 Kahramanmaraş Belediyesi’nde kamu görevine başlayan Hacı Mehmet GÜNER; İmar Müdürlüğünde Yapı Ruhsat, Kaçak Yapı Denetim gibi birçok önemli görevlerde bulundu.


İmar Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı,
Fen İşleri Müdürlüğü,
Etüt Plan Proje Müdürlüğü ve
17.12.2008 tarihinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Bununla birlikte 4 yıl Belediye Encümen Üyeliği, Katı atık bertaraf tesisleri yapma ve işletme birliği teknik işler şefliği, OSB yönetim kurulu üyeliği ve uzlaşma komisyon başkanlığı görevlerini yürüttü.
Diğer Faaliyetler
1996 Kahramanmaraş Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.
Belediye Spor Yönetim Kurulu 2. Başkanlığı,
Kahramanmaraş Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Parkı Ulusal Proje yarışmalarında Raportör olarak görev yaptı. Mimarlar Odası Kahramanmaraş hizmet binası proje yarışmasında jüri üyeliği görevinde bulundu.
Önemli Projeleri;
Çamlıca Camii’nin Proje Koordinatörü olmakla birlikte;
İstanbul Çamlıca cami mimarı ve proje koordinatörü, Barbaros Hayrettin paşa cami mimarı ve proje koordinatörü, Zonguldak Uzun Mehmet cami ve proje koordinatörü, Antalya, Kayseri Samsun Trabzon gibi illerde birçok projenin mimarı Kahramanmaraş Yenişehir Çok-katlı Otoparkı, Şehirlerarası ve İlçe Terminali, Abdülhamidhan Camii, Saçaklızade Kütüphanesi, İtfaiye Binası, Binevler Sosyal Tesisleri, Rahmet Camii, Serintepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Belediye İlköğretim Okulu gibi birçok projeye imza attı.
30.07.2012 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine atandı ve daha sonra İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcılığı ve İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
25.04.2014 – 17.07.2018 tarihleri arasında Bakanlık Müşavirliği,
17.07.2018 tarihinden itibaren tekrar İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak atanan Hacı Mehmet GÜNER, görevine hala devam etmektedir.
Sultan Abdülhamidhan Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği ve Kahramanmaraş İTÜ’lüler Derneği Denetim Kurulu üyeliği devam etmekte olup Çamlıca Eğitim – Kültür Vakfı’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.
Evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.