DOLAR 32,5720 % 0.15
EURO 34,9128 % 0.67
GRAM ALTIN 2.438,84 % 0,25
ÇEYREK A. 3.987,50 % 0,25
BITCOIN 66.485,43 0.51
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İŞKUR’ DAN ÖZEL SULAR VATAN HASTANESİNE İSTİHDAMA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI ANLAMLI ÖDÜL

Son Güncelleme :

03 Nisan 2017 - 6:33

/ kez okundu.
İŞKUR’ DAN ÖZEL SULAR VATAN HASTANESİNE İSTİHDAMA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI ANLAMLI ÖDÜL
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce düzenlenen İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı (KAMİF), 62 firmanın katılımıyla açıldı.

Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu hastane adına aldığı ödül sonrasında iş dünyasıyla ilgili bilgiler paylaştı. Yüzbaşıoğlu, işgücü piyasası ve istihdamın çok önemli bir konu haline geldiğini, sürdürülebilir ekonomik ve sosyal kalkınmanın vazgeçilmez unsuru olduğunu söyledi.

Yüzbaşıoğlu “Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam meselesine yaklaşımı da bu konunun aslında ne kadar hayati bir mesele olduğunu bizlere göstermektedir. Kahramanmaraş, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla çalışma hayatında milli seferberlik projesine çok önemli katkı sağlayarak bu alanda çok önemli bir başarı elde etmiştir.

İstihdama aktif destek verilmesi ve işbaşı eğitim programının artırılması yönündeki taleplerin hükümet tarafından titizlikle ele alındığını ifade Yüzbaşıoğlu, Hükümetimizin ilave istihdam konusundaki desteği, hem işsiz durumda bulunan insanlarımızın hem de iş dünyamızın önünü açmıştır. Hükümetimizin son dönemde, istihdamı artırıcı teşvik ve motivasyon hamleleri, bizleri istihdam üretme bakımından heyecanlandırmaktadır” dedi.

Şehrimiz çok daha fazlasını, çok daha başarılı işleri yapacak kabiliyet, inanç ve azme sahiptir.

İŞKUR İl Müdürlüğünce düzenlenen İnsan Kaynakları Fuarı bu nedenlerle çok daha anlamlı olmaktadır. Emeği geçenlere ve destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyor, fuarımızın Her kesime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.