DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

IŞİD’li K.Maraş’ta Yakalandı

Son Güncelleme :

15 Aralık 2015 - 16:36

/ kez okundu.
IŞİD’li K.Maraş’ta Yakalandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’na intihar saldırısı planladığı iddiasıyla Türkiye’de aranan IŞİD üyesi Muhammed Raghil Al Hardani’nin otobüsle Kahramanmaraş’tan örgütün Gaziantep’teki hücre evine gitmek üzereyken yakalandı.

KAHRAMANMARAŞ’TA GÖZALTINA ALINDI

Polis, IŞİD üyesi Hardani’nin bulunduğu otobüse binerek takip etti. Tekir Mahallesi’nde mola veren otobüsten inen Hardani, yanında bulunan ve ismi açıklanmayan bir kişiyle birlikte yemek yedi. Hardani ve yanındaki arkadaşı polisler tarafından Kahramanmaraşotogarında gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edilen Hardani, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Suriyeli olan arkadaşı ise serbest bırakıldı.

ABD İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU UYARMIŞTI

ABD İstanbul Başkonsolosluğu geçen hafta uyarı yaparak, konsolosluğun saldırı şüphesi nedeniyle çarşamba günü hizmet vermeyeceğini ve vatandaşlarını konsolosluğa uğramamalarını istemişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.