DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İsa Divanlı’da Yol Genişletme Çalışması

Son Güncelleme :

04 Mart 2022 - 9:40

/ kez okundu.
İsa Divanlı’da Yol Genişletme Çalışması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İsa Divanlı Mahallesi Güllü Hoca Caddesi’nde yol genişletme çalışması başlattı. Yapılan açıklamada ayrıca bölgedeki çalışmalar kapsamında Kanlıdere Köprüsü’nün yanında inşa edilecek yeni köprü için de ihaleye çıkılacağı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Dulkadiroğlu’nda İsa Divanlı Mahallesi Güllü Hoca Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından kavşak noktasında kalan yapılar kaldırılarak arterin genişletilmesi sağlanıyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İsa Divalı Mahallesinde bulunan ve kamulaştırması yapılan 3 yapıda yıkım çalışmalarımız devam ediyor. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede ulaşımı sağlayan arterde bir dizi düzenleme yapılacak. Yine bölge ulaşımı için Kanlıdere Köprüsü’nün yanında yapımını planladığımız köprünün de kısa süre içerisinde ihalesine çıkıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.