DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İNSAN ODAKLI PROGRAM HAZIRLAYAN TEK PARTİ CHP

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2015 - 7:46

/ kez okundu.
İNSAN ODAKLI PROGRAM HAZIRLAYAN TEK PARTİ CHP
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt, TÜİK verilerine göre Türkiye’de 17 milyon insanın açlık sınırında yaşadığını söyledi.

CHP Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP adayları Nilden Bayazıt, Kamil Dalkara, Kibar Özdemir, Eylem Çağraş ve Emre Kazancı Andırın ilçesindeki seçim bürolarının açılışını yaptı. Yeşilova ve Geben mahallelerinde mitingler düzenleyen CHP’li adaylar halka seslendi. CHP için oy isteyen milletvekili adayları seçim programlarında verdikleri sözleri yerine getireceklerini ve halkın refah seviyesini yükselteceklerini belirtti.

İNSAN ODAKLI PROGRAM HAZIRLAYAN TEK PARTİ CHP

İlk olarak Yeşilova Mahallesinde seçim bürosunun açılışı gerçekleştirilirken burada bir konuşma yapan Milletvekili adayı Nilden Bayazıt, insan odaklı programı yapan tek partinin CHP olduğunu dile getirdi. “Emekliler, ev hanımları, işçiler ve daha bir çok konuda yaptığımız çalışmalar var ve bunları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Kahramanmaraş’ın her köşesinde de seçim programlarımız halkımıza yansımış durumda bu çok sevindirici” diyen Bayazıt, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun teveccühü ile Kahramanmaraş’tan aday gösterildiğini hatırlattı. Bayazıt ‘’Sokaklarda pazarlarda genel başkanımızı başbakan yapmak için çalışıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi aslında insan odaklı bir parti, programlarımıza bakın biz insan odaklı çalışmalar yapıyoruz. Ülkemizin her kademesinden insana yönelik çalışma yapan tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Hiç şüpheniz olmasın biz 8 Haziran sabahı genel başkanımızı başbakan yapacağız” dedi.

TARIM ARAZİLERİNİN İNŞAAT ARAZİSİNE DÖNÜŞMESİNİ İSTEMİYORUZ

Geben’deki seçim bürosunun açılışında da konuşan Nilden Bayazıt, Türkiye’de son 15 senede 28 milyon hektar olan tarım arazilerinin 8 milyonunun inşaat arazisi yapıldığını ve kendilerinin bunu istemediğini aktardı. Bayazıt “Ben herkese şunu soruyorum, diğer herhangi bir partinin programını bizim programlarımızla yan yana koyun ve aradaki farkı göreceksiniz. Her kitleden her seviyeden toplumun her köşesinden insanlarımız için ayrı ayrı programlarımız var. Tarım arazilerinin inşaat arazilerine dönüşmesini istemiyoruz. 15 senede 28 milyon tarım arazisi 20 milyona düştü. 8 milyonu inşaat alanına dönüştü. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın birçoğu açlık sınırında yaşıyorlar bu ülkede 17 milyon yoksul var. 17 milyon kişi açlık sınırında yaşıyor. Bu ülkede bin TL’nin altında maaş alan herkes açlık sınırında yaşıyor demektir. Bizim çalışmalarımız işte bunlara yöneliktir” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.