DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İLKER ÇİTİL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Son Güncelleme :

16 Şubat 2015 - 15:24

/ kez okundu.
İLKER ÇİTİL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Çitil Kervanhan’ da düzenlediği basın toplantısında; “Bürokrat olarak edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi farklı bir kulvar olan siyaset kurumunda, yani Milli Egemenliğin sembolü, millet iradesinin tecelli yeri olan, TBMM’de AK Parti çatısı altında sürdürerek ülkemize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah” dedi.
Dr. İlker Çitil düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu; “Bugün burada 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri İçin AK Parti’den Aday Adaylığımı siz değerli basın mensuplarıyla dolayısıyla tüm hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Rabbim niyetimizi hayırlı etsin. Allah utandırmasın.
Rabbim nasip ederse, halkımızın ve sizlerin de desteğini alarak bu şehrin havasını soluyan, bu şehirde yaşayan ve 22 yıllık memuriyet hayatımda sağlık sektörünün çeşitli kademesinde çalışan bir hekim, bir yönetici olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında hizmet gayesiyle aktif siyasete girme kararı vermiş bulunmaktayım.
Partimizin İktidara geldiği 2002 yılından bu yana, Başhekim Yardımcısı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Bakanlık Müşaviri ve son beş yıldır da İl Sağlık Müdürü olarak şehrimizin hizmetinde bulundum.
Allahın izni ile bürokrat olarak edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi farklı bir kulvar olan siyaset kurumunda, yani Milli Egemenliğin sembolü, millet iradesinin tecelli yeri olan, TBMM’de AK Parti çatısı altında sürdürerek ülkemize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah.
Hepinizin bildiği gibi aslen Afşinliyim. Ama Nurhakından Göksununa, Pazarcıktan Türkoğluna, Onikişubattan, Dulkadiroğluna, Elbistanından Ekinözüne kadar her bir ilçemizin, her bir insanımızın yani 1.089.000 nüfusun tamamının hizmetine talip olarak bu yola çıktım.
Amacım inşallah TBMM çatısı altında özellikle sağlık alanında alınan kararlarda, çıkarılan mevzuatlarda sahayı iyi bilen biri olarak gerekli eklemelerin çıkarmaların yapılmasını sağlamak ve bu suretle; gerek vatandaşlarımızın Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında edindikleri kazanımları daha ileriye götürmek gerekse sağlık çalışanlarının özlük haklarından çalışma ortamlarına varıncaya kadar gerekli iyileştirilmelerin yapılmasını sağlamak. Bu hizmetleri yaparken de ilimizdeki sağlık yöneticilerimizle istişare kurumunu işleterek sağlıklı analizler yapacağımı buradan ifade ediyorum. Öte yandan projelerim sadece sağlık alanında olmayacak elbette. Eşsiz doğası, yaylaları, buz gibi suları, zeytininden cevizine her nebatın yetiştiği bu güzide toprakların kıymetini bilerek; kuyumculuktan tekstile, çelik eşya üretiminden, ahşap oymacılığına kadar her türlü sanayi faaliyetlerinin çeşitlendirilerek geliştirilmesi ve daha fazla istihdam alanı oluşturulması bütün bunların sonucunda da; memleketimizin ülke ve uluslar arası platformda tanıtımında elimden geleni yapacağım inşallah. İstişarelerimi; başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarımızın,  partimizin İl ilçe Yönetimlerinin, Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımızın, siz kıymetli basın mensuplarımızın, ilgili sivil toplum kuruluşlarımızın, vakıflar ve derneklerimizin, ilimizdeki kanaat önderlerinin ve iş adamlarımızın da görüşlerini alarak yapacağımı belirtmek istiyorum.
Çünkü peygamber efendimizin de çok önem verdiği istişarenin dolayısıyla ortak akılla hareket etmenin çok önemli olduğunu biliyorum. Bu sayede olaylara durumlara farklı bakış açılarıyla farklı disiplinlerle yaklaşabilir ve bu sayede ihtiyaçlara maksimum düzeyde cevap verecek çözümler üretebilme imkanını yakalayacağız.
Milletvekili bildiğiniz gibi illerden seçilir ama tüm Türkiye’yi temsil etmektedir. Bu noktadan hareketle ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde siz değerli hemşerilerimin fikirlerini de meclise taşıma ve ülkemiz için alınacak önemli kararlara sizler adına imza atma imkanı yakalayacağım inşallah. Özellikle sivil bir anayasanın konuşulduğu, ileri demokrasi ve insanların daha çok özgürlüklere sahip olacakları, hem kendi geleceğine yön veren hem de mevcut konjonktürde bölge için gerekli duruşu gösteren, zulme hayır diyen, zalime dur diyen, mazlumlara kucak açan, aş-iş sıcak bir yuva veren Yeni ve Büyük Türkiye’nin inşaasında,  Kahramanmaraşlı hemşeriniz olarak bende bir tuğla koymak istiyorum. Çıktığım bu kutlu yolda istikamete koşmakta ve Büyük Güçlü Türkiye yolunda inşallah önderlerim ve yol göstericilerim; başta Partimizin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve diğer dava arkadaşlarımız olacaktır.
Bu süreçte siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın da beni yalnız bırakmayacağına inancım tamdır. Biliyorsunuz basınımızın önemi tartışılmaz. Demokratik ülkelerde sistem, güçler ayrılığı ilkesi gereğince saç ayağı dediğimiz üçlü bir yapı üzerine kurulmuştur. Birbirinden bağımsız olarak yürütülen Yasama Yürütme ve Yargı. İşte basın özgürlüğü de gelişmiş toplumlarda demokratik gelişmişliğin göstergesi olup bunun dördüncü ayağını temsil etmektedir. Sizlere de bu yorucu ve zor süreçte beni takip ederek her türlü temas ve açıklamalarımı halkımıza ulaştırma noktasındaki gayretlerinize de şimdiden teşekkür ediyor kolay gelsin diyorum.
Sözlerimi tamamlarken, bu toprakların hakimi değil hadimi olmak için, ulaşılmaz makam sahibi değil bir telefon kadar yakın bir kardeşiniz olmak için, Yeniden Büyük Güçlü Türkiye İçin, buradayım diyor, sizleri ve şahsınızda tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimi en samimi ve içten duygularımla selamlıyorum.
Davetimi kırmayıp teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Dr. İlker Çitil yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Diğer yandan Bu gün 16 Şubat 2015 Pazartesi günü saat: 17.00 de Ak Parti İl Binası’nda Aday adaylığı başvurusunu yapacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3199

SATIŞ

32,3256

FARK

% 0.22
Dolar EURO

ALIŞ

35,0815

SATIŞ

35,1131

FARK

% -0.07
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,9800

SATIŞ

41,0088

FARK

% -0.03
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,8150

SATIŞ

35,8339

FARK

% 0.34
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8495

SATIŞ

23,8588

FARK

% 0.34
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.679,77

SATIŞ

3.760,81

FARK

% 0,99
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.299,86

SATIŞ

2.300,19

FARK

% 0,99
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.305.512

DEĞİŞİM

1.775

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER