DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ILICA’YA MEGA PROJE GELİYOR

Son Güncelleme :

24 Mart 2015 - 12:31

/ kez okundu.
ILICA’YA MEGA PROJE GELİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’lı iş adamı memleketine 5 yıldızlı otel ve tatil köyü kurmak için geldi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde ikamet eder iken, bundan 37 yıl önce ailesi ve yakınlarıyla birlikte Mersin’e yerleşen,  Hüseyin UĞUR, isimli hemşehrimiz, Pazarcık’taki yatırımlarını o zamanlar öldüm fiyatına satarak, Mersin’de Kahramanmaraş’tan giden arkadaşlarıyla eğitim kurumları araba sektörü ve turizm yatırımları ile bir anda Mersin’de tanınıp Ticaret Sanayii Odası, MESİAD, gibi bir çok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapan, Hüseyin UĞUR kabuğuna sığmayarak, Ege’de Turizm sektöründe tatil köyleri ve Otel, Motel işletmeciliğine yapıp, Turizm sektöründeki  Ege ve Akdeniz illerinden sonra, Memleketi Kahramanmaraş’ın Ilıca Mahallesinde 5 yıldızlı otel, motel, tatil köyü kurmak için geldi. Kahramanmaraş’ta 40 yıllık dostu Maraş Medya Merkezi Başkanı Fatih NALBANTBAŞI vesilesi ile, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK’in daveti ile Başkanlık makamında bir araya geldiler.

Başkan Hanefi MAHÇİÇEK’e yapacağı yatırımları bir bir anlatan iş adamı Hüseyin UĞUR, projeleri hayata geçireceğini belirtti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, Hüseyin UĞUR ile yaptığı iş görüşmesinde şunları söyledi ; ” Öncelikle doğup büyüdüğünüz, memleketimize yatırım yapma arzunuzu sevinçle karşılıyorum, gerçekten Kahramanmaraş turizme açık, unutulmuş saklı bir cennettir. Sizlerin Mersin ve Ege’de yaptığınız yatırımların video görüntülerini izledik gerçekten Ülkemizin turizmine büyük bir katmadeğer sağlamaktasınız.
Yapacağınız yatırımlar için sizlere her konuda Onikişubat Belediyesi olarak desteğe hazırız. Ilıca Mahallemiz Havası ve suyu ile  daha çok yerli ve yabancı turisleri ağırlamak içi ideal bir yerdir, sizler de böyle mega proje ile bölgeye yatırım yaptığınız takdirde Bölge insanımız da kazanır, ülkemizde buraların güzelliğini keşfetmiş olur” dedi.

Daha sonra, projeler hakkında görüş birliği yapan Mahçiçek, Uğur ve Nalbantbaşı önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek, Turizm yatırım yer ve mekanı için düğmeye basacaklar

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.