DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ILICA YENİYAPAN ORTAOKULU’NDA DUYGUSAL VEDA İFTARI

Son Güncelleme :

17 Haziran 2016 - 7:30

/ kez okundu.
ILICA YENİYAPAN ORTAOKULU’NDA DUYGUSAL VEDA İFTARI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ilıca Yeniyapan İlkokulu ve ortaokulu idareci, öğretmen, hizmetli ve aileleri, tayini çıkan arkadaşları onuruna düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Yeniyapan’da ayrılık rüzgarları esiyor. Ilıca Yeniyapan İlkokulu ve ortaokulu idareci, öğretmen, hizmetli ve aileleri, tayini çıkan arkadaşları onuruna düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Okul bahçesindeki yemeğe misafir olarak tanınmış siyasetçi Cuma Karalar, Ilıca Jandarma Karakol Komutanı Gazi Günay ve diğer rütbeli personel de katıldı. İftar yemeğinden sonra okuldan ayrılacak personel anısına hazırlanan slayt izlendi. Duyguların zirve yaptığı gösterim sırasında bazı arkadaşların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Daha sonra söz alan okul müdürü İbrahim Karalar konuşmasında ayrılığın hüznüne vurgu yapıp “Büyük dostluklar büyük ruhların eseridir. Dostlarımızı ve dostluklarımızı unutmayacağız” dedi. Akabinde okul personeli tarafından tayini çıkan arkadaşlarına sürpriz olarak aldıkları hediyeler Cuma Karalar ve Karakol komutanı Gazi Günay tarafından Hakan Fırat-Ayşe Köylü ve Recep-Burcu Yağız’a takdim edildi. Daha sonra geceye ikramlar ve Müzik Öğretmeni Emre Önsay tarafından seslendirilen canlı müzikle devam edildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan havai fişek gösterisi büyük beğeni aldı. Gece geç saatlere kadar samimi duygu ve düşüncelerin dile getirildiği sohbetlerle devam etti. Gecenin sonunda duygu ve düşüncelerini dile getiren Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Akif Kayaalp arkadaşlarından, dostlarından ayrılmanın çok zor olduğunu ama teselli kaynağının adam gibi adamları hak ettikleri güzellikle uğurlayabilmek olduğunu dile getirdi.

Yeniyapan Ortaokulu’nun bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Hakan Fırat Köylü altı; Recep Yağız ise dört yıldır Ilıca’da görev yapıyordu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.