DOLAR 32,5035 % 0.13
EURO 34,8768 % 0.29
GRAM ALTIN 2.476,03 % 0,56
ÇEYREK A. 4.048,30 % 0,56
BITCOIN 2.019.079 -3.926
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ilıca Yeniyapan Ortaokulu Bayırbucak’ı daUnutmadı

Son Güncelleme :

26 Şubat 2016 - 8:30

/ kez okundu.
Ilıca Yeniyapan Ortaokulu Bayırbucak’ı daUnutmadı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ilıca Yeniyapan Ortaokulu öğrencileri Suriye içerisinde zor durumda olan BayırbucakTürkmenleri’nin acılarını bir nebze olsun azaltabilir miyim gayesi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği yardım kampanyasına destek verdi.

Ilıca Yeniyapan Ortaokulu Suriye’de var olma mücadelesi gösteren Türkmen kardeşlerine evlerinden getirdikleri gıdalarla, biriktirdikleri harçlıklarla “bizlerde yanınızdayız” dedi. Ayrıca Ilıca esnafınıda dolaşarak onlarında bu kampanya içerisinde olmasını sağladı.

Okul içerisinde oluşturulan yardım kolileri öğrencilerin evlerinden getirdikleri yardımlarla dolup taştı. Hazırlanan yardım kolileri ve toplanan bir miktar para Suriye’deki Türkmen Kardeşlerinin dertlerine derman, yaralarına bir merhem olması için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin oluşturduğu yardım noktalarına teslim edildi.

Okul Müdürü İbrahim KARALAR;‘İstiklal Şairimiz Mehmet Akif’in “Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim…” sözünü de hatırlatarak zulm içerisinde var olmak yolunda bir mücadele peşinde koşan Türkmen kardeşlerimizin yaşadıklarına toplumumuzca da bir farkındalık sağlayabildiysek ne mutlu bize’ diyerek düşüncelerini aktardı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.