DOLAR 32,5895 % 0.11
EURO 35,0309 % 0.44
GRAM ALTIN 2.423,17 % 0,00
ÇEYREK A. 3.961,89 % 0,00
BITCOIN 64.282,02 -3.469
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İLÇELER DOĞALGAZ’A ULAŞACAK”

Son Güncelleme :

10 Ağustos 2017 - 12:27

/ kez okundu.
İLÇELER DOĞALGAZ’A ULAŞACAK”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Afşin ve Elbistan’ın doğalgaza kavuşturulması konusunda gelinen son durum hakkında bilgiler verdi.

Ünal’ın açıklaması şu şekilde:

“Afşin ve Elbistan’daki vatandaşlarımıza temiz, ucuz ve konforlu bir yakıt olan doğalgazı ulaştırmak için çalışmalarımız hızlanıyor. Geçen hafta Afşin ve Elbistan’ın doğalgaz altyapı harita çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki hafta doğalgaz çelik ve polietilen boru sevkiyatı başlayacak. İki ilçemizde de şantiye alanları belirlendi. Bu ayın son haftasında çelik ve polietilen hatların kazı çalışmalarına başlanacak. İnşallah bu kış Elbistan ve Afşin’in bir bölümündeki evlere doğalgaz boru hattını ulaştırmış olacağız. Bir yandan abone kayıtları da başlayacak. Önümüzdeki yaza da inşallah her iki ilçemizin tamamına doğalgazı götürmüş olacağız. Böylece Afşin ve Elbistan’daki hemşehrilerimiz de doğalgaza kavuşacak. Kahramanmaraş’ta Merkez ilçeyle birlikte toplam beş ilçemize doğalgazı ulaştırmış olacağız.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.