DOLAR 32,5311 % -0.04
EURO 34,9338 % 0.16
GRAM ALTIN 2.436,85 % 0,56
ÇEYREK A. 3.984,24 % 0,56
BITCOIN 63.429,83 -4.406
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İhtiyaç Akademi’den Farkındalık Semineri

Son Güncelleme :

01 Nisan 2015 - 13:48

/ kez okundu.
İhtiyaç Akademi’den Farkındalık Semineri
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
İhtiyaç Akademi’nin KPSS öğrencileri için düzenlediği KPSS’de Başarının Şifreleri konulu konferansa konuşmacı olarak ünlü kişisel gelişimci ve NPL uzmanı Oğuz Saygın katıldı.
Sunuculuğunu Kişisel gelişimci ve Bio Enerji Uzmanı Nihal Akben’in yaptığı programın açılış konuşmasını İhtiyaç Akademi Müdürü Ayhan Peltek yaptı.
Peltek, 13 yıldır Kahramanmaraşlı gençlere hizmet ettiklerini belirterek; “Amacımız sınavlarda başarılı bireyler yetiştirmenin yanında onlara vizyon kazandırarak ufuklarını genişletmektir.” Dedi.
İhtiyaç Akademi eğitim koordinatörü ve rehber öğretmeni İsmail Orçan ise katılımcılara İhtiyaç Akademi’nin yıl boyunca yaptığı ve yapacağı faaliyetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
Diğer yandan Konferans sırasında katılımcılara ünlü kişisel gelişim uzmanı Saygın sahnede çeşitli yarışmalar yaparak katılımcılara kitap hediye etti.
Konferans sonrası yapılan çekilişle de katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.