DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
GRAM ALTIN 2.434,64 % -0,06
ÇEYREK A. 3.980,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İhraç Dilen Polis Memuru İntihar Etti

Son Güncelleme :

19 Ağustos 2017 - 12:49

/ kez okundu.
İhraç Dilen Polis Memuru İntihar Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

FETULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen polis memuru 33 yaşındaki Durmuş Ali Çetin, İstanbul’daki evinde kendisini asarak yaşamına son verdi.

FETULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile meslekten ihraç edilen polis memuru 33 yaşındaki Durmuş Ali Çetin, İstanbul’daki evinde kendisini asarak yaşamına son verdi.

İstanbul’da görev yaparken yaklaşık 10 ay önce açığa alınıp ardından da meslekten ihraç edilen Durmuş AliÇetin, ailesiyle birlikte memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yaşamaya başladı. Evli ve 3 çocuk babası Durmuş Ali Çetin, iddiaya göre ev almak için çektiği kredinin taksitlerini ödeyemedi ve bunalıma girdi.

Aldığı evi satmak için İstanbul’a giden Durmuş Ali Çetin’den haber alamayan yakınları polise durumu iletti. Eve giden polisler, Durmuş Ali Çetin’in asılı cesediyle karşılaştı. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Duruş Ali Çetin’in cenazesi dün Afşin’in Bakraç Mahallesi’nde toprağa verildi.

Durmuş Ali Çetin, 17 Mayıs’ta da Afşin’deki evinden ayrılmış ve 5 gün haber alamayan ailesi onu Hatay’da bulmuştu

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.