DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

İhanet şebekelerine izin verilmeyecektir

Son Güncelleme :

18 Aralık 2015 - 7:29

/ kez okundu.
İhanet şebekelerine izin verilmeyecektir
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti MKYK Üyesi Metin Doğan, “Bugün bundan tam iki yıl önce Türk-İslam tarihinin en büyük ihanetlerinden biriyle karşı karşıya kaldık. Bu milletten topladıkları paralarla yine milletin evlatlarını devşirdiler ve yine yabancı odaklara, küresel güçlere bu yavrularımızı hizmetkar ettiler” dedi.

Doğan, yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık sürecinde Kahramanmaraş Barosu Başkanı olduğunu, operasyonlardan hemen sonra en sert tepkiyi verenlerden birinin de kendisi olduğunu söyledi.

FETÖ/PDY’nin emniyete, adli teşkilata, askeri ve bütün bürokratik alanlara yerleştirdikleri bu milletin evlatları aracılığıyla da milletin kendisine ve tarihine ihanet ettiklerini belirten Doğan, “Bugün bundan tam iki yıl önce Türk-İslam tarihinin en büyük ihanetlerinden biriyle karşı karşıya kaldık. Bu milletten topladıkları paralarla yine milletin evlatlarını devşirdiler ve yine yabancı odaklara, küresel güçlere, bu yavrularımızı hizmetkar ettiler” diye konuştu.

Yolsuzluğu bir manivela olarak kullanmak suretiyle 17 Aralık’ta aslında Türkiye’de, meşru bir şekilde halkın iradesiyle seçilmiş hükümete, demokratik parlamenter sisteme bir darbeyle karşı karşıya olunduğunu dile getiren Doğan, yolsuzluğun, AK Parti’nin, milletin en hassas olduğu konu olması sebebiyle bir kılıf olarak kullandıkları takdirde bütün milletin kendilerini destekleyeceklerini, bu darbede başarılı olacaklarını düşündüklerini söyledi. Doğan, örgütün aslında amaçlarının birilerinin yolsuzluğunu ortaya çıkarmak ya da adaleti tesis etmek olmadığını ifade etti.

Bakanları alaşağı edip sonra dürüstlüğüyle timsal olmuş, aile çevresiyle, çocuklarıyla da bu millete her zaman liderlik ve önderlik ettiğinin farkında olan Recep Tayyip Erdoğan’ın alaşağı edilmek istendiğini belirten Doğan, şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızı Başbakanlıktan istifa ettirmeyi planlıyorlardı. Kendilerine yakın bir insanı Başbakan yapmak suretiyle de bu darbe sürecini tamamlayacaklardı. Yine Selam Tevhid soruşturmasıyla bizlerin de içinde olduğu binlerce insanı dinlemişler, bunlarla ilgili sahte deliller üretmişlerdi. Delilleri de kullanmak suretiyle bu milletin önünde yürüyen ne kadar insan varsa, siyasetçi, sivil toplum temsilcisi, parti yöneticisi ne kadar insan varsa bunların hepsini alıp cezaevine dolduracaklardı. Bu sayede milletin direncini de ortadan kaldıracaklardı. Türkiye’yi de güneyde çok sevdikleri ülkenin adeta bir emir eri haline getirmek suretiyle küresel güçlere, dış güçlere teslim edeceklerdi.”

“İhanet şebekelerine izin verilmeyecektir”

Milletin sağ duyusu ve irfanını hesap edemediklerini dile getiren Doğan, Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu krizlere, darbe girişimlerine, manipülasyonlara bağışıklık kazandığı için yine büyük bir cesaret örneği göstererek, “Kim millete vesayet etmeye kalkarsa biz bunun karşısında en dik şekilde dururuz” dediğini aktardı.

Doğan, 17-25 Aralık sürecinden Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin dik duruşu sebebiyle tarihin en büyük ihanet operasyonunun bazı zararlarla atlatılmış olduğunu kaydetti.

FETÖ/PDY’ye karşı etkin mücadelenin devam ettiğini vurgulayan Doğan, şöyle devam etti:

“Tarihin en büyük terör örgütünün, ihanet şebekesinin bu ülkeye verdiği zararları ortadan kaldırmak ve bir daha da hem bu paralel FETÖ’nün hem de başka yapıların herhangi bir şekilde devlet içinde bir organizma oluşturmak suretiyle devletimize, milletimize hükmetmeye kalkmasını engellemek için operasyonlar devam edecektir. Bundan sonra da asla bu topraklarda bu tür ihanet şebekelerine izin verilmeyecektir. Biz bu anlamda halkın sağ duyusunun devam ettiğini görüyoruz.”

Doğan, FETÖ/PDY, DAEŞ ve PKK gibi terör örgütlerine ilişkin etkin mücadelelerin devam ettirilip kararlılık içerisinde 2023’e yürüyeceklerini sözlerine ekledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.