DOLAR 32,4901 % 0.09
EURO 34,8774 % 0.33
GRAM ALTIN 2.483,23 % 0,85
ÇEYREK A. 4.060,08 % 0,85
BITCOIN 2.008.331 -4.118
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hotpoint Piazza’da Konsept Mağazasını Açtı

Son Güncelleme :

15 Aralık 2017 - 10:19

/ kez okundu.
Hotpoint Piazza’da Konsept Mağazasını Açtı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dünyaca ünlü markaları Kahramanmaraşlılar ile buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, seçkin marka karmasına Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya firması Hotpoint’i de ekledi.

Her yaştan ziyaretçisinin ferah ve nezih bir ortamda alışveriş yapmasını ve konforlu mekanlarda keyifli vakit geçirebilmesini sağlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ulusal ve uluslararası marka karmasına bir yenisini daha ekledi. Beyaz eşya ve küçük ev aletlerinin öncü markaları arasında yer alan Hotpoint’in konsept mağazası, Piazza AVM’nin birinci katında hizmete açıldı.

Beyaz eşyadan ankastre ürünlere ve küçük ev aletlerine kadar yüzlerce çeşit ürünün yer aldığı mağazanın açılış kurdelesini Hotpoint Genel Müdür Gabriele Esposito, Türkiye Pazarlama Kıdemli Müdürü, Gülhan Vanlı Bizel ve İşletme sahibi Nurettin Kayım birlikte kesti. Açılış konuşması yapan Gabriele Esposito, Kahramanmaraş’ta başarılı işlere imza atacaklarını dile getirdi.

Özel indirim ve fırsatların da sunulduğu açılışa, Kahramanmaraşlılar yoğun ilgi gösterdi.

1 2 3

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.