DOLAR 32,5858 % 0.33
EURO 34,8079 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,62 % 0,93
ÇEYREK A. 4.099,95 % 0,93
BITCOIN 2.127.682 2.514
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hayrettin Güngör, Göksun’da hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi

Son Güncelleme :

07 Haziran 2022 - 11:22

/ kez okundu.
Hayrettin Güngör, Göksun’da hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun’da hayata geçirilen yatırımları yerinde inceleyen Başkan Güngör, “Arslanbey Millet Konağı’nı ziyaret ettik. 7’den 70’e Tüm hemşehrilerimizin istifade edebileceği çok güzel bir mekân oldu. Göksun Şehir Meydanımızda da çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Hayrettin Güngör, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Hayrettin Güngör, Göksun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Güngör, Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun’a kazandırılan Şehir Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Hayrettin Güngör, “Şehrimizde yeşil alanların varlığını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda şehir merkezimize ve ilçelerimize birçok millet meydanı, mesire alanı, park, bahçe ve yeşil alan kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Göksun’a da Arslanbey Millet Konağı ve Bahçesi kazandırdık. Şehir Meydanı’nda da çalışmalarda sona gelindi. İnşallah kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Göksunlu hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Arslanbey Millet Konağı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun’da Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Arslanbey Millet Konağı’nı da ziyaret etti. Başkan Güngör, Millet Konağı’nda öğrenciler, kursiyerler ve eğitmenlerle bir araya gelerek bolca sohbet etti. İlçede esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz Arslanbey Millet Konağı’nı ziyaret ettik. 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin istifade edebileceği çok güzel bir mekân oldu. Göksun’a ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Burada öğrencilerimizle de bir araya geldik. Hepsine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. İlçe ziyaretimizde esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelerek bolca muhabbet ettik. Gerçekten gittiğimiz her yerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Güler yüzleri ve samimi muhabbetleri içimizi ısıttı. Hemşehrilerimizle her zaman biriz, birlikteyiz” dedi.

İlçemizin Çehresi Değişti

Büyükşehir Belediyesi tarafından Göksun’da hayata geçirilen yatırımlarla birlikte Göksun’un çehresinin değiştiğini ifade eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ile birlikte Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde hayata geçirdiği yatırımları birlikte inceledik. Öncelikle ilçemize kazandırdıklarından dolayı Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum. Göksun’umuzun en önemli ihtiyaçlarından olan yeşil alan ve kent meydanı eksiklerimiz Büyükşehir Belediyemiz tarafından gideriliyor. Gerçekleştirilen bu yatırımlarla ilçemizin çehresi değişti. Büyükşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.