DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN DEV HAYIR YATIRIMI

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 9:20

/ kez okundu.
HAYIRSEVER İŞADAMINDAN DEV HAYIR YATIRIMI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşlı hayırsever işadamı Mustafa Narlı babası adına yaptırdığı camiinin ardından bölgede eksikliği hissedilen parkıyla birlikte dev bir taziye evi yaptırdı. Her donanımın üst seviyede düşünüldüğü taziye evinin hemen arkasına ise 50 yataklı Kur’an Kursu yapmak için ise kolları sıvadı.

Kahramanmaraşlı hayırsever işadamı Narteks Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Hasanağa ve Çullu Mahallesine dev bir hayır yatırımında daha bulundu. Her donanımın düşünüldüğü ve Kahramanmaraş’a örnek olabilecek Hacı Hüseyin Narlı taziye evi bölge insanının hizmetine açıldı.

Yaklaşık 15 yıl önce babası Hacı Hüseyin Narlı adına Cami yaptıran Hayırsever İşadamı Mustafa Narlı hayır yatırımı olan dev bir taziye evi yaparak hizmete açmanın gururunu yaşadı.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçesine bağlı Hasanağa ve Çullu Mahalle sakinlerinin yararlanacağı taziye evi fikri Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’tan geldiğini belirten Hayırsever İşadamı Narlı; “Taziye evi bu bölgede bir eksiklikti. Büyükşehir Belediye Başkanımız davet edip bir taziye evi yaptırmamızı rica etti.

 

++

 

Bizde bu hayır isteği karşısında çok mutlu olduk. İki ay gibi bir zamanda taziye evini yaparak hizmete açtık. Taziye evinin çevre düzenlemesinde Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük katkısı oldu, bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Erkoç tarafından verilen fikir karşısında hemen harekete geçen Narlı, Hasanağa ve Çullu Mahalle sakinlerinin yararlanacağı dev tesis için iki ay önce düğmeye bastı. Taziye evinin bir an önce bitmesi ve her donanımın en iyi şekilde olması için 2 ay boyunca haftanın 4 gününü inşaatta geçiren Hayırsever İşadamı Mustafa Narlı, inşaatta kullanılan malzemeleri itinayla seçti. Projeyi bizzat kendi yaparak taziye evininin kullanımını en üst seviyeye çıkarttı.

Kullanılan malzemelerin alanlarının en üst seviyesinde olduğu tespit edilirken, ağaç oymalı oturma alanlarından, mutfaktaki şıklığa, ses düzenine ve lavaboların görüntüsüne kadar her şey dikkat çekti. Erkekler ve bayanlar için ayrılan alanların giriş, çıkışları ve mutfakları da ayrı olarak dizayn edildi. Taziye evinin bahçesi ise açıldığı günden itibaren özellikle akşamları mahalle sakinlerinin akınına uğradı. Peyzaj düzenlemelerinin özen gösterilerek yapıldığı parkta mahalle sakinlerinin dinlenebileceği ve nefes alabileceği özel bölümler oluşturuldu.

100 araçlık otoparkıyla da dikkat çeken Taziye evi kompleksinin Kahramanmaraş’ta bir ilk olduğu da gözlemlendi. Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesinin dev hayır yatırımını haberleştirmek için ısrar etmesiyle bilgi veren İşadamı Narlı bölgeye bir de Kur’an Kursu yatırımı sözü verdi.

Kılılı’da bulunan Afad Lojistik Merkezinin hemen yanındaki alana yapılan Taziye evinin arkasına ise Hayırsever İşadamı Narlı yine Narlı ailesi olarak Babası Hacı Hüseyin Narlı’nın adını taşıyan 50 yataklı bir de Kur’an Kursu yapılacağını müjdeledi. Kahramanmaraş Müftülüğüyle görüşerek projeye hemen başlayacaklarını belirten Narlı kısa zamanda da Kur’an Kursu’nu bitirerek bölge insanının hizmetine açılacağını müjdeledi.

Bu arada Hacı Hüseyin Narlı Taziye Evi, önceki gün Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M. Uğur Dilipak, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşların bulunduğu mütevazi bir açılışla hizmete sunulmuştu.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.