DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HAVELSAN’dan KSÜ’ye Ziyaret

Son Güncelleme :

05 Mayıs 2023 - 20:54

/ kez okundu.
HAVELSAN’dan KSÜ’ye Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’ı, makamında ziyaret ederek deprem sonrası yapılan çalışmalar ve KSÜ’de geliştirilmekte olan projeler hakkında bilgi aldı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, önemli işlere imza atan HAVELSAN’ın, özellikle savunma sanayi ve yazılım sektöründeki çalışmalarıyla ülkemizin gurur kaynağı olduğunu, KSÜ olarak sahip olduğumuz bilimsel ve akademik birikimin her zaman ülkemizin gelişimine katkıda bulunan kuruluşlara açık olduğunu ifade etti.

Ziyaret kapsamında HAVELSAN tarafından KSÜ’de kurulacak olan inovasyon merkezi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca HAVELSAN heyeti, TEKNOFEST elektrikli araç yarışmalarında Üniversitemizi temsil eden ve yarışmada ödül alan ekibi tebrik ederek geliştirilen elektrikli araç hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar’a teşekkürlerini iletti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.