DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hatipoğlu K.Maraş’ta Sevenleriyle Buluştu

Son Güncelleme :

02 Nisan 2016 - 16:04

/ kez okundu.
Hatipoğlu K.Maraş’ta Sevenleriyle Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ulusal televizyon kanallarında yaptığı sohbetlerin yanı sıra ramazan ve sahur programları sunan ilahiyatçı akademisyen Nihat Hatipoğlu, Kahramanmaraş Piazza alışveriş ve yaşam merkezinde sevenleriyle buluştu.

Söyleşi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hatipoğlu; “Biz Anadolu halkı olarak, Alevi-Sünni, Kürt-Türk, Çerkes, Laz ve Abaza kim varsa hep beraber şer güçlere fırsat vermeyeceğiz” dedi. Türkiye’nin çok zor bir coğrafyada olduğunu anımsatan Hatipoğlu; “Bizim büyümemizden ve istikrarlı gidişimizden rahatsız olan güçler var. Bu milleti nasıl rahatsız ederiz diye düşünüyorlar. Bizde diyoruz ki rahatsız olmayacağız inşallah. Rahatsız olmaya siz devam edeceksiniz” diye konuştu.

Türkiye’nin terör sorununa da değinen Hatipoğlu şunları söyledi; “Dertlerimizi kavgayla vuruşarak değil, kardeşlik, sevgi, barış içinde çözeceğiz. Netice itibarıyla hepimizin canı yanıyor. Şehitler veriyoruz sürekli. İnsanlar mağdur oluyor memleketlerinden çıkmak zorunda kalıyor. Maddi manevi tahribatlar oluyor. İnsanlarımızla kucaklaşarak bunları aşacağız. Biz İslam’ı zedeleyecek her şeye karşıyız. Bizim örneğimiz önderimiz Hz. Muhammed’dir. Onun yolunda yürümeye devam edeceğiz.”

Kahramanmaraş’ı her yönüyle çok beğendiğini kaydeden Hatipoğlu; “Kahramanmaraşhalkı bayrağına saygılıdır. Ezanına saygılıdır. Kültürel değerleri, birikimleri olan bir şehrimizdir. Bu değerleri olan halkın başımız üzerinde yeri var. Mehmet Akif İnan hoca Kahramanmaraşlıdır. İmam hatip okulunda benim hocam idi. O hocamı çok severdim” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.