DOLAR 32,5500 % 0.09
EURO 34,9160 % 0.67
GRAM ALTIN 2.433,87 % 0,04
ÇEYREK A. 3.979,37 % 0,04
BITCOIN 66.747,11 0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hastane Güvenlik Görevlileri Gazetecilere Saldırdı

Son Güncelleme :

28 Mayıs 2015 - 16:01

/ kez okundu.
Hastane Güvenlik Görevlileri Gazetecilere Saldırdı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta evsiz bir ailenin mağduriyetini dile getirmek için Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesine gelen gazetecilere güvenlik görevlileri tarafından müdahalede bulundu. Gazetecilerin üzerine yürüyen güvenlik görevliler kameraya saldırdı.

Hastane bahçesinde çekim yapılmasının yasak olduğunu savunarak gazetecilerin görüntü almasını engelleyen güvenlik görevlisi, basın mensuplarının kamerasına fiziksel müdahalede bulundu. Muhabirin çekime devam etmesi üzerine arkadaşlarından yardım isteyen güvenlik görevlisi, kamerayı kapatmaya yeltendi. ‘Hastane bahçesinde görüntü almak için Başhekim’den izin almanız gerekir’ diyen güvenlikçiler daha sonra polisten yardım istedi.

Hastane önünde yaşanan kısa süreli gerginlik polisin araya girmesiyle sona erdi, gazeteciler hastaneden ayrıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.