DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Harun Saltalı şehit oldu

Son Güncelleme :

08 Eylül 2015 - 7:21

/ kez okundu.
Harun Saltalı şehit oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dağlıca’dan Kahramanmaraş’a düşen şehit ateşi yürekleri dağladı! Uzman Onbaşı Harun Saltalı şehit oldu! Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen 16 askerden Kahramanmaraş doğumlu Uzman Onbaşı Harun Saltalı’nın Osmaniye’nın Kadirli ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 asker şehit düşmüş, 6 asker de yaralanmıştı.

Şehit askerlerden aslen Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Uzman Onbaşı Harun Saltalı’nın Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yaşayan ailesine acı haberi Kadirli Kaymakam Vekili Bedir Deveci, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alaaddin Eşsiz, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve askeri yetkililer verdi. Şehidin babası Yusuf Saltalı, oğlunun şehit olduğu haberi üzerine İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Eşsiz’e sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin annesi Sultan Saltalı ve yakınları ise ağıtlar yaktılar.  Şehit Uzman Onbaşı Harun Saltalı’nın sözleşmeli er olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nde göreve başladığı, geçtiğimiz yıl Hacer Saltalı ile evlendiği ve henüz 3 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit uzman onbaşı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde defnedilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.