DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HARTLAP’TA İÇME SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Son Güncelleme :

01 Şubat 2018 - 8:21

/ kez okundu.
HARTLAP’TA İÇME SUYU ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Onikişubat İlçesi Hartlap Mahallesinde başlattığı içme suyu çalışmalarını tamamlayarak yeni tesisleri işletmeye aldı.

KASKİ İşletmeler Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında mahallenin içme suyu ihtiyacının karşılandığı kaynağın yeterli gelmemesi üzerine kaynakta iyileştirme yapılarak su artırımı yoluna gidildi. Suyun debisinin artmasıyla mahallenin su sorunu giderildi. Bunun yanında mahallenin yeni yerleşim yerlerinin düzenli şebekesi olmaması üzerine 2600 metre şebeke hattı yapılarak sisteme dahil edildi.

Hartlap Mahalle Muhtarı Ökkeş Çelik konu ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’ 1970 yılında yapılan ve yolu dahi olmayan içme suyu kaynağımızda KASKİ Genel Müdürlüğümüz çalışmalarını tamamladı. Mahallemize yeterli gelmeyen suyumuzda %100 artış oldu. Özellikle yaz aylarında ciddi sıkıntılar yaşamaktaydık. Bu çalışmayla bu sorunumuz ortadan kalkmış oldu. Mahallemize yapılan çalışmalardan ötürü başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve tüm emeği geçenlere mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum’’dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.