DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
GRAM ALTIN 2.493,04 % 0,34
ÇEYREK A. 4.076,12 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HARABE YAPILARIN YIKIMI DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

01 Mayıs 2015 - 15:05

/ kez okundu.
HARABE YAPILARIN YIKIMI DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kent yaşamını olumsuz etkileyen yarı yıkık harabe niteliği taşıyan yapılar belediyemiz ekipleri tarafından yıkılarak temizlenmeye devam ediyor.

Önceki günlerde Erçene, Nadır, Hüyüklü ve Beyceğiz ve Kuşkayası Mahallelerinde gerçekleştirilen yıkım sonrasında Kaşanlı mahallesinde de çalışmalar başlatıldı.

Yapılan Çalışmalar hakkında bilgi veren Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven;” Muhtarlarımızla bir plan kuruyoruz. Vatandaşlarımızın dilekçelerini alıyoruz, ondan sonra harabeleri temizliyoruz, yerlerini düzeltiyoruz. Vatandaşın istifadesine kullanımına sunuyoruz. Tabi zaman la yarışıyoruz. Çift vardiya çalışıyoruz. Gündüz merkezde işlerimizi yapıyoruz, gecede hem merkez de hem mahallelerimiz de yıkık harabeleri temizliyoruz. İnşallah bu çalışmalar kesintisiz devam edecek. İnşallah daha güzel şeyleri de hayata geçireceğiz. Tüm alanlarda çalışmalarımız gece, gündüz devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

Yapılan çalışmaların mahalle sakinlerinin takdirini kazandığını belirten Kaşanlı Mahalle Muhtarı Yusuf Güzel;” şu anki yapılan çalışmalarının nedeni Afşin Belediyemizin gelip harabe yerlerin temizlenmesi amacı ile çalışmasıdır. Bizde mahallemizde harabe olan yerimiz için başvurumuzu yaptık. Belediyemiz harabe yerlerimizi temizlemek için geldi. Zaman gözetlemeden gecenin oniksisin de gelip çalışmalarını yapıyor. Harabe yerleri temizliyor ve mahallelerimiz daha temiz ve güvenli hale geliyor. Bu uygulamadan dolayı sayın Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven’e ve Fen işleri ekibimiz ve Müdürümüz sayın İlker Çirci’ye  sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

AFBL0919 AFBL0931 AFBL0936

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.