DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.730,01 -2.223
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hanifi Toptaş; “Onikişubat İçin Hazırız, Kararlıyız”

Son Güncelleme :

08 Şubat 2024 - 13:56

/ kez okundu.
Hanifi Toptaş; “Onikişubat İçin Hazırız, Kararlıyız”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İlçe teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Toptaş, “Daha dirençli ve yaşanabilir bir Onikişubat için gece gündüz çalışacağız. Şeffaf, hesap verebilir ve adil yönetim anlayışımızla tüm teşkilatımız ve Onikişubatlı hemşehrilerimiz ile ilçemizi hızlıca eski günlerine geri döndüreceğiz. Onikişubat için hazırız, kararlıyız” dedi.

Daha yaşanabilir bir Onikişubat hedefiyle yola koyulan Cumhur İttifakı Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıda Başkan Adayı Hanifi Toptaş, partililere seslendi. Onikişubat için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Toptaş, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Onikişubat Belediye Başkan adaylığı tarafımıza tebliğ edildi. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Tabi AK Parti büyük bir aile. Ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla ilçemiz için gece gündüz çalışacağız. 31 Mart’ta Onikişubat’ta en yüksek oy oranına ulaşmak için hazırız, kararlıyız” diye konuştu.

Daha Yaşanabilir Bir Onikişubat

Hedeflerinin daha dirençli, daha yaşanabilir bir Onikişubat olduğunun da altını çizen Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “6 Şubat’ta çok büyük bir afet yaşadık. Depremde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz bu acıları tekrar yaşamak istemiyoruz. Daha dirençli ve yaşanabilir bir Onikişubat için gece gündüz çalışacağız. Şeffaf, hesap verebilir ve adil yönetim anlayışımızla tüm teşkilatımız ve Onikişubatlı hemşehrilerimiz ile ilçemizi hızlıca eski günlerine geri döndüreceğiz. Saha ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, çok güzel tepkiler alıyoruz. Dualarıyla yanımızda olan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.