DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Hanefi Mahçiçek’ten Yeni Yıl Mesajı

Son Güncelleme :

31 Aralık 2016 - 8:39

/ kez okundu.
Hanefi Mahçiçek’ten Yeni Yıl Mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yükselen Türkiye’nin yeni yılı, ülkemizin her ferdine mutluluk ve başarı getirsin” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek, ülke olarak kötü anılarla 2016’yı uğurladıklarını belirttiği mesajında, şu düşüncelere yer verdi:

“2017 yılının, ülkemizin 2023 vizyonuna, yeni  anayasamız ile birlikte çok daha güçlü bir şekilde milletle kenetlendiğimiz, ‘Tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek millet” sloganımızla Türkiye aşkımızın yüceliğinin en güçlü şekilde kalplerimizde atmaya devam ettiği bir yıl olmasını diliyoruz.

Yeni senenin, tüm vatandaşlarımız için bekledikleri en hayırlı işlerinin gerçekleştiği, esnafımızın her yıldan daha iyi kazandığı,  ev hanımlarımızdan öğrencilerimize, işçimizden memurumuza kadar tüm vatandaşlarımıza bolluk ve bereket getiren hayırlı ve uğurlu bir yıl olmasını diliyoruz.

2016 yılında kötü olaylar yaşadık ülkece. Haddini bilmeyen hainlerin 15 Temmuz’daki kalkışması, vatanperver milletimizin birlik ve beraberliği ile bertaraf edildi. Bize bu kötülüğü yapanlar gördüler ki Türk milletinin istiklal ruhu her daim canlıdır.  Türkiye dünyanın yükselen gücüdür. Ülkemizin gücü ve başarıları tüm dünyada ilgiyle ve dikkatle takip edilmektedir.

Millet olarak her dalda başarılarımızın haklı gururunu 2017 yılında da hep beraber yaşayacağız.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi olarak yeni yılda halkımızın ihtiyaçlarına yönelikçalışmalarımız hız kesmeden sürecek. Belediyecilik hizmetlerimizde her yılımız, bir önceki yılımızdan çok daha aktif olacak. 2017 yılında da bilimde, kültür, sanat ve ekonomi ile her alanda vatandaşımızla iç içe olarak tüm değerlendirmeleri ve her bir ferdimizin görüşlerini dikkate alarak, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyor, mutlu, huzurlu, bereketli, hayırlı bir yeni yıl diliyorum.”

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.