DOLAR 32,5500 % 0.09
EURO 34,9160 % 0.67
GRAM ALTIN 2.433,87 % 0,04
ÇEYREK A. 3.979,37 % 0,04
BITCOIN 66.747,11 0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HANEFİ MAHÇİÇEK’TEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

08 Ocak 2016 - 10:07

/ kez okundu.
HANEFİ MAHÇİÇEK’TEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gazeteciliğin demokratik kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olduğunu kaydetti.

Başkan Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, medya sektörünün önemini vurguladı. Şeffaf bir toplumun ancak doğru ve objektif bilgiyle oluşturulabileceğini ifade eden Mahçiçek, bu noktada vicdanı hür gazetecilere büyük sorumluluk düştüğünü belirtti. Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Demokrasimizin temel taşlarından biri de hiç kuşkusuz basın sektörüdür. Halkın doğru, eksiksiz ve aydınlatıcı bilgiye ulaşması açısından da gazeteci arkadaşlarımız çok önemli bir görev üstlenmektedir. Ayrıca, iletişim olanaklarının arttığı ve özellikle sosyal medya mecralarının geliştiği günümüzde, gazetecilerin bu misyonu daha da büyük önem kazanmıştır. Dolayısıyla şeffaf bir topluma giden yolda basın mensuplarımıza her zamankinden fazla iş düşmektedir.

Bugüne kadar toplumun bilgilendirilmesi, eğitilmesi, ülkemizin ve şehrimizin tanıtılmasında fedakarca görev yapan gazetecilerimizin bundan sonraki süreçte de gerek ulusal, gerekse yerel bazda halkımıza sadece doğru bilgiyi ulaştıracağına yürekten inanıyorum. Bizlerde bu noktada her zaman kendilerinin yanında olacak, ilkeli yayın yapan medya kuruluşlarımızın destekçisi olacağız.

Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, ebediyete intikal eden kalem üstatlarını ise rahmetle yad ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.