DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

HANEFİ MAHÇİÇEK BASINLA BULUŞTU

Son Güncelleme :

11 Ocak 2016 - 12:23

/ kez okundu.
HANEFİ MAHÇİÇEK BASINLA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ulusal ve Yerel Yayın Kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı programda konuşan Başkan Mahçiçek, “Şunu bütün samimiyetimle ve içtenliğimle ifade edeyim. Biz gazeteci arkadaşlarımıza gönül dostları olarak bakarız” dedi. Makamların gelip geçici, dostluğun ise baki olduğunu ifade eden Başkan Mahçiçek,kentin gelişimine katkı sağlayan tüm gazetecilere teşekkür etti.

“Hepimiz bu memleketin daha iyi noktalara taşınması, daha iyi hizmetler alabilmesi için çalışan ve bir anlamda meslektaş olan insanlarız” diyen Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Sizler bu memlekette kamuoyunun oluşmasında, iyi şeylerin, güzel şeylerin ortaya çıkmasında, yanlış şeylerin de telafi edilmesinde katkısı olan arkadaşlarımızsınız. Bu noktada emeğiniz var. Bu emeğiniz ve katkılarınızdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Gerçekten gazetecilik çok zor bir iş. Açıkçası çok fazla getirisi olan da bir iş değil. Ama bu işin sevdalısı olmak, bu işe gönül vermek ayrı bir şey. İşte bu gönül işi, sizleri bu alanda çalışmaya sevk ediyor. İnşallah bundan sonra da daha güzel çalışacaksınız ve bizler de her zaman sizlerin yanında olmaya gayret edeceğiz.”

1 (8) 1 (9) 1 (11)

Onikişubat Belediyesi’nin 1,5 yıl önce kurulduğunu ve kısa sürede önemli çalışmalar ürettiğini ifade eden Mahçiçek, yapıcı eleştirilere de her zaman açık olduklarını belirtti. Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“İnanıyorum ki 1,5 yıl içerisinde, sıfırdan kurulan bir belediye olarak bu sürede iyi şeyler yaptık. Daha da iyi şeyler yapacağız. Allah için başka bir amacımız da yok. Hepimizin tek istediği arkamızdan güzel duygularla anılmak. Esas olan da budur. Ne kadar yaşarsak yaşayalım emri hak vaki olacak ve baki dünyaya gideceğiz. Oraya gitmeden buradaki yaptığımız çalışmalarımız, o baki dünyanın bir hazırlığı olacak. Şunu her zaman söylüyorum. Yanlışımız olursa bizi uyarın. Eleştiriye açığız. Yeter ki birbirimizin haysiyetini incitmeyelim. yoksa biz insanız, eksiğimiz, noksanımız olacaktır. Ama iyi niyet içerisinde yaptığımızı biliyorsak, o tenkitlerin yapıcı olması lazım. Biz dediğim gibi hepsine açığız. Eğer bir eksiğimiz, noksanımız olursa eleştiriye açığız. Ama yeter ki kişilik haklarımıza dokunmayalım. Çünkü hepimizin ailesi var. Ben bugüne kadar sizlerden olumsuz bir şey görmedim. Bu nedenle Allah hepinizden razı olsun. Bugün bizlerle beraber olduğunuz, zaman ayırdığınız için teşekkür ediyor, Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Nice böyle güzel günlere ulaştırması için cenabı hakka dualar ediyorum.”

Program, Onikişubat Belediyesi’nin hizmetlerinin yer aldığı sunumun ardından, sohbetle devam etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.