DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Haluk Levent Kahramanmaraş’ta sevenleriyle buluştu

Son Güncelleme :

11 Haziran 2015 - 14:54

/ kez okundu.
Haluk Levent Kahramanmaraş’ta sevenleriyle buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Haluk Levent Kahramanmaraşlıları Coşturdu

 

Ünlü Rock Sanatçısı Haluk Levent Kahramanmaraş’ta sevenleriyle buluştu.

 

Anadolu Rack Müziğinin Sevilen Sanatçısı Haluk Levent Unutulmaz Şarkılarıyla Lunaparkta Sevenleriyle Buluştu. Kervan ve Alpedo Dondurmalarının ana sponsorluğunda yapılan Konsere binler akın etti.

 

Hastaneden Çıkıp Konsere Çıktı

Konser öncesi rahatsızlanan Levent 5 saat tedavi sonrası konsere çıkabildi. Konserde genç annelerden nane limon isteyen sanatçının isteği hemen yerine getirildi. Kahramanmaraş’a uzun zamandır gelmediğini de belirten Levent hayranlarından özür diledi.

Gençlere Şiir Söyletti

1993 yılındaki çıkış şarkısı “Yollarda Bulurum Seni”, 1997 çıkışlı “Hani Benim Olacaktın” gibi kendisiyle özdeşleşmiş eserleri de seslendiren Levent, Ataol Behramoğlu şiiri uyarlaması olan “Bu Aşk Burada Biter” şarkısını da hayranlarıyla birlikte söyledi. Kahramanmaraş şairlerin ve yazarların başkentti olarak biliniyor diyen levent, Sahneye aldığı gençlere şiirler okuttu. Şarkı aralarında Türkiye halklarının kardeşliği ve barışın tesis edilmesi yönündeki beklentisini paylaştı, bunun için herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Levent’in söylediği şarkılara, zaman zaman izleyenlerin de eşlik ettiği konserde, Kahramanmaraşlılar coşkulu anlar yaşadı. Her yaştan her meslekten, her görüşten sevenleriyle buluşan sanatçı seyircilerin arasına girerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi ve şarkılarını onların arasında söyledi.

 

Konserde Evlenme Teklifi

Konser sırasında bir seyirci sahneye çıkarak sevgilisine evlenme teklifi yaptı. Sevgilisinin evlilik teklifini kabul etmesi sonucu çiftler sahnede şarkılar eşliğinde dans ettiler.

Organizatörlerle Horon Tepti

Son olarak sahneye konseri düzenleyen kişileri ve sponsorları davet eden Haluk Levent onlarla horon teperek, selfie (öz çekim) yaptı.

3 6 10

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.