DOLAR 32,5417 % 0.25
EURO 34,7477 % 0.04
GRAM ALTIN 2.488,59 % 1,07
ÇEYREK A. 4.068,84 % 1,07
BITCOIN 2.077.276 3.801
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜVEN’E BİR ÖDÜLDE GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNDEN GELDİ

Son Güncelleme :

14 Nisan 2015 - 7:33

/ kez okundu.
GÜVEN’E BİR ÖDÜLDE GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNDEN GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

GAP Gazeteciler Birliği tarafından düzenlenen “12. GAP Oscarları” ödülleri, düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerine verildi. Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans salonu’nda gerçekleşen programda yılın siyasetçisinden gazetecisine, bürokratından sanatçısına ve en başarılı Belediyesinekadar çok alanda ödüller dağıtıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Gap Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, etkinliğe katılan herkese hoş geldin konuşması yaparak, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, Adıyaman’ın Türkiye’nin ve dünyanın en huzurlu illerinden birisi olduğunu belirterek, Adıyaman’ın huzur kenti olduğunu kaydetti.

 

Başkan Güven’e En Başarılı Çevreci Belediye Başkanı Ödülü…

 

Göreve geldiği günden buyana oluşturduğu Nitelikli yeşil alanlardan, çiçek seralarına, çevre temizlik çalışmalarından, yeraltı çöp konteynerlerine kadar yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e Yılın En Başarılı Çevreci Belediye Başkanı Ödülü verildi.

 

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmasında; “Bizlere bu ödülü layık gören GAP Gazeticiler cemiyeti ailesine teşekkür ediyorum. Ödülümüzü Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Hüsrev kutlunun elinden almak bizleri gerçekten onure etti. Burada bulunan Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili SayınAhmet Aydın’a, Azerbaycan Milletvekili Doç. Dr. Ganire Bashayeva’ya Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a ve bizleri Adıyaman’da ağırlayan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü’ye saygılarımı sunuyorum.  Temiz bir çevre, yaşanılabilir bir kent bütün vatandaşlarımızın hakkı. Bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapmaya ve memleketimiz için her zaman en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Azerbaycan Milletvekili Doç. Dr. Ganire Bashayeva: “Afşin Eshab-ı Kehf’i Ziyarete Geleceğim”…

 

Düzenlenen programda yılın en başarılı siyasetçisiödülü alan ve konuşmalarında Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Azerbaycan Milletvekili Doç. Dr. Ganire Bashayeva, şunları söyledi: “Birlik, beraberliğimiz, kardeşliğimizi bu coğrafyada el ele vereceğiz ki, gözyaşlarını durduralım. Bu bölgede gücümüzü artıralım ki haksızlıklara karşı mücadele edelim. Gücümüzü artıralım ki, bölgemizde oynanan oyunların farkına varalım çünkü bu oyunların bedelini ödeyenler bu topraklarda yaşayan bizim insanımız. Acısını çektik, bu yüzden bu oyunlara izin vermemek için birliğimizin, beraberliğimizin daha iyi olması gerekir, bu düşünce etrafında birleşmemiz gerekir. Ayrıca Afşin Belediye Başkanımız bizlere Eshab-ı Kehf tablosu hediye etti. Biliyorsunuz bir Eshab-ı Kehf’te Nahçıvan’da Başkanımı oraya davet ediyorum. İnşallah kendisini ağırlayalım. Bizlerde Afşin’e gelerek sayın Başkanımı ve Eshab-ı Kehf Külliyesini ziyaret edeceğiz. Değerli Başkanımın Afşin’de yapmış oldukları hizmetler ile alakalı çalışmalarını tanıtım kitabında gördüm ve çok mutlu oldum. Memleketine verdiği çalışmalar gerçekten takdire şayan kendisini kutluyorum” dedi.

 

  1. GAP Oscarlarında Ödül Alan Bazı İsimler…

 

  • Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ‘yılın an başarılı siyasetçisi’,
  • Azerbaycan Milletvekili Doç. Dr. Ganire Bashayeva ‘yılın en başarılı siyasetçisi’,
  • Amasya Valisi Halil Çomaktekin ‘yılın en başarılı valisi’,
  • Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ‘yılın en başarılı Çevreci Belediye Başkanı’,
  • Mercan Tv Programcısı Mustafa Aloğlu’nun ‘Aloğlu ile Haftaya bakış’ programı ‘en başarılı programı’,
  • Metin Harıkçı’ya ‘en başarılı gazeteci’,
  • Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, ‘yılın en başarılı üniversitesi’,
  • Mine Çayıroğlu’na ‘yılın en başarılı sanatçısı’,
  • Ziraat Bankası Bölge Koordinatörü Haluk Seyit Çelik ‘yılın en başarılı finans yöneticisi’,
  • ATSO başkanı Mustafa Uslu ‘yılın en başarılı oda başkanı’,
  • Selçuk Bayraktar ‘yılın en başarılı yatırımcısı’,
  • Fas’ın Türkiye Büyükelçisi Lotfi Aoud ve Arnavutluk’un Türkiye Büyükelçisi Genci Mucaj ‘yılın en başarılı diplomatları’

 

Program Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya ve Azerbaycan Milletvekili Doç. Dr. Ganire Bashayeva’ya Eshab-ı Kehf işlemeli tablo hediye etmesinin ardından tüm ödül alanlar ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ödül (3) Ödül (4) Ödül (5)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.