DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜVENÇ’TEN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Son Güncelleme :

14 Ocak 2018 - 14:36

/ kez okundu.
GÜVENÇ’TEN GAZETECİLER GÜNÜ ZİYARETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu’nu ziyaret etti.

Yaptığı çalışmalar ve faaliyetlerle kent basınına öncü olan, gazetecilerin faydasını gözetmek için yoğun bir mesai harcayan Başkan Arslan Deveboynu öncülüğündeki Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, KMBGC Başkanı Deveboynu’nu ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette ikili, kente dair karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundu.

“BİZ HEP BERABER BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Ziyaret sırasında konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç, gazeteciliğin bir kamu hizmeti olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Cemiyet Başkanımız Arslan Deveboynu’nu ve medya emekçilerini ziyarete geldik. Ben Başkanımızın nezdinde bütün çalışan gazetecilerimizi kutluyorum. Özgür basın özgür medya demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarındandır. Habercilik, gazetecilik kamu hizmetidir ve biz yıllardır özellikle Anadolu basınının ne kadar zorluklarla ne büyük mücadeleler verdiklerini biliyoruz. Dolayısıyla bu özel günde onlarla beraber olmaktan çok mutluluk duyuyorum ve hepsini tebrik ediyorum. 2018 yılının da çalışan gazetecilerimize hayır getirmesini diliyorum. Cemiyet başkanımızı da bize gösterdiği yoğun ilgi alaka ve nezaketten dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz hep beraber büyük bir aileyiz. Birlik, beraberlik olduğu zaman bu ülkeyi kimse durduramaz. Hamt olsun üzerimize kurulan tüm tuzakları bu birliktelik bu beraberlikle bugüne kadar bertaraf etmeyi başardık. İnanıyorum ki bundan sonrada bu beraberlikle üstesinden gelemeyeceğimiz bir güçlük yoktur. Bu vesile ile bir kere daha 2018’i şehrimize, insanlarımıza, ülkemize, İslam âlemine huzur, barış, kardeşlik getirmesini, güzellikler getirmesini niyaz ediyorum.”

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ” KMBGC Başkanı Deveboynu ise bu nazik ziyaretinden ötürü Güvenç’e teşekkür ederek, şunları kaydetti: “TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Celalettin Güvenç Bey 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizi ziyarete geldiler. Kendilerine göstermiş oldukları bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar bugüne bizi hatırladılar.’’

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.