DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gürz: Şehitlerimiz Kalbimizde Yaşıyor

Son Güncelleme :

02 Mart 2015 - 14:36

/ kez okundu.
Gürz: Şehitlerimiz Kalbimizde Yaşıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Elbistan Ülkü Ocakları Teşkilatı, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda öldürülmesini yürüyüşle protesto etti.  

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Adem Gürz’ün de aralarında bulunduğu Ülkücü gençlik; “Fırat Reis ölmedi, kalbimizde yaşıyor” sloganları ile Şehidimizi andılar. 

Ülkü Ocaklarında yetişen ve ülkücüler yetiştiren Adem Gürz, Elbistan’da büyük coşku ile karşılandı.  

Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir gerekse İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılıç, Adem Gürz’ü milletvekili aday adayı olmasından ve ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

  

Ülkü Ocaklarının bağrında yetişmiş, vatan millet aşkıyla yanan, Adem Gürz’ün mecliste ülkeye ve memlekete büyük hizmetlerinin olacağı düşüncesini paylaştılar.  

Yürüyüşte en ön safta duran Gürz, Ülkücü gençler ile birlikte  ”Fırat Reis ölmedi, kalbimizde yaşıyor” sloganını attı.  

Yürüyüşün ardından, mezarlıkta şehitleri ziyaret eden Adem Gürz, Şehit Kemal Doğan‘ın mezarında dualar okudu ve Şehit babası ile duygulu anlar yaşadı.

 

“Şehitlerimiz kalbimizde, ülküdaşlarımız başımızın üstündedir ” diyen Adem Gürz, mezarlık ziyaretinin ardından Elbistan Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

   

Efsane bir üniversite başkanlığı yapan ve aynı zamanda Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Adem Gürz, tecrübelerini Ülkücü gençlikle paylaştı.

 

Milletvekili Aday Adayı olmadan öncede teşkilatın her etkinliğine katılan Adem Gürz; “Her zaman halkın yanında olup, kol kola yürüyeceğime ve Mecliste Milletin sesi, görünen yüzü olacağıma söz veriyorum ” diye konuştu.  

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.